Tygy fashion
Image default
Bedrijven

Waarom je moet kiezen voor het bedrukken van gepersonaliseerde overhemden

Gepersonaliseerde overhemden zijn een geweldige investering voor je bedrijfsevenementen. Op maat gemaakte overhemden zijn een geweldige manier om te pronken met de persoonlijkheid en het merk van je bedrijf. Hiernaast zijn ze ook een leuke manier om mensen enthousiast te maken voor het aanstaande evenement. Het beste gedeelte is dat je ze zelf kunt ontwerpen. Bedrukken kleding Den Haag is een geweldige manier om te pronken met de branding van je bedrijf. Het maakt niet uit of dat nu is door middel van het aangepaste logo of een ander uniek element van je bedrijf. Dit is vooral handig als je klanten een stimulans wil geven om een ​​evenement bij te wonen.

Branding

Gepersonaliseerde overhemden zijn een perfecte manier om je bedrijf te promoten, vooral als het een nieuw bedrijf is. Je kunt het logo van je bedrijf op de voorkant van het shirt plaatsen en deze laten bedrukken met “Official Sponsor” of iets dergelijks erboven. Hierdoor zullen mensen je herinneren op evenementen en ervoor zorgen dat ze naar je website kijken of contact met je opnemen voor toekomstige evenementen waar ze mogelijk weer ondersteunende diensten zoals die van jou nodig hebben.

Lagere prijzen

Bedrukte overhemden zijn minder duur dan kant-en-klare overhemden, dus je kunt meer kopen voor dezelfde prijs. Op maat gemaakte kleding wordt ook op bestelling gemaakt, in plaats van massaproductie en vervolgens verkocht in winkels. Dit betekent dat je een product van hogere kwaliteit kunt krijgen voor je geld, dat langer meegaat en er beter uitziet, zelfs na herhaaldelijk wassen. Je hebt meer opties als het gaat om ontwerp, stijl en kleur van je bedrukte t-shirts. Omdat je ze kunt personaliseren, is het makkelijker om iets te vinden dat bij iedereen past. Dat komt ook omdat er geen standaard maatvoering is bij op maat gemaakte kleding ontwerpen zoals op maat gemaakte overhemden.

Van hoge kwaliteit

Wanneer je kiest voor het bedrukken van overhemden op maat, krijg je een product van hoge kwaliteit. De shirts zijn duurzaam en gaan lang mee, dus ze gaan tijdens je bedrijfsevenement mee zonder dat ze vervangen hoeven te worden. Ze zijn ook zacht, comfortabel en hebben een geweldige pasvorm waardoor ze ideaal zijn om te dragen op een evenement met andere mensen. Een hemd van mindere kwaliteit ziet er misschien goed uit op het rek, maar valt uit elkaar na slechts één wasbeurt of er kunnen gemakkelijk vlekken ontstaan. Als dit gebeurt, heb je geld verspild aan iets dat niet het beoogde doel dient.

Verscheidenheid aan stofkeuzes

Het kiezen van een stof voor het bedrukken van je gepersonaliseerde overhemd kan een zeer belangrijke beslissing zijn. De stof die je kiest, heeft een grote invloed op de duurzaamheid en het comfort van je overhemden, evenals op hoe ze passen. Katoen is een van de meest voorkomende keuzes voor het bedrukken van overhemden, omdat het ademend en comfortabel is.