Tygy fashion
Image default
Kinderen

Zomerfiets ideeën die zowel leuk als eenvoudig zijn

Zomerfiets ideeën die zowel leuk als eenvoudig zijn

De zomer is aangebroken en in bijna alle fietsenwinkels vind je wel een kinderfiets 16 inch aanbieding. Zo’n fiets kan je kind veel plezier bezorgen in de zomer, net als andere soorten kinderfietsen. Met een lange zomer voor de boeg, zal dit artikel een paar superleuke, gemakkelijke en unieke ideeën delen om met je kinderen te doen om ze bezig te houden en te vermaken op je oprit of in de buurt met hun fietsen.

Pokémon Go spelen met een fiets

Laten we eerlijk zijn. Als je kinderen net als andere kinderen zijn, willen ze waarschijnlijk de zomer doorbrengen met het spelen van videogames. Je probeert er waarschijnlijk achter te komen hoe je ze buiten in de zon kunt krijgen. De perfecte oplossing is dan om te fietsen en Pokémon Go te spelen! Pokemon Go is geweldig voor kinderen die gewoon fietsen niet meer leuk vinden, en het is ook leuk voor moeders om mee te doen. Je kinderen kunnen hun favoriete spel spelen terwijl ze aan lichaamsbeweging doen, leren hoe ze veilig kunnen rijden en vitamine D opnemen. Je kunt de functie ‘Pokémon in de buurt’ gebruiken, naar een plaats rijden, een Pokémon vangen en vervolgens beslissen waar jullie dan heen gaan (geen schermen tijdens het rijden!). Tijdens het fietsen om andere Pokémon te vinden, moet je de telefoon op een veilige plaats leggen, zoals een fietstas. Daarom kun je een becksondergaard tas van goede kwaliteit meenemen

Fietshelling

Ook al is het maar een beetje, met de fiets in de lucht komen tijdens het fietsen is een van de meest opwindende dingen voor kinderen. Kinderen kunnen dit doen wanneer ze maar willen als je een fietshelling op je oprit hebt, zoals de Landwave-helling. Je hoeft ze niet naar het plaatselijke fietspark te rijden. Je kunt je hellingbaan namelijk ook met je kinderen maken als je weet hoe je een hamer moet gebruiken. Door de steile drop-off zijn deze doe-het-zelf-hellingen geweldig voor ervaren rijders, maar niet voor loopfietsers of kinderen die net beginnen te trappen.

Fiets rodeo

Als je kinderen hebt die graag racen en van fietsen houden, is een fiets rodeo misschien de perfecte manier om te voorkomen dat ze zich vervelen. Zet een aantal gamestations neer, nodig de vrienden van je kinderen uit en ontspan met een glas limonade. Van het spelen van krantenjongen tot een slow-riding-wedstrijd om de speld in een emmer te laten vallen, Pinterest staat vol met ideeën. Je kinderen zullen zich uren vermaken!

Kegelcursussen

Een simpele set kegels kan van een normale rit in de middag een race of een hindernisbaan maken. Kinderen kunnen oefenen met heen en weer gaan tussen de kegels, het opzetten en rijden door verschillende racebanen, of nummer 8 tussen twee kegels fietsen om aan hun draai- en leervaardigheden te werken.

Waterballon laten knappen

Kinderen moeten leren een bepaalde lijn te volgen als ze fietsen. Het kost tijd om goed te leren volgen, maar het kan leuk en nuttig zijn om kinderen te leren hun aandacht op hun pad te houden in plaats van wat ze willen vermijden. Een leuke manier om bijna overal te leren volgen, is door waterballonnen te laten knappen. Vul enkele kleine waterballonnen en plaats ze minstens anderhalve meter uit elkaar. Rechte lijnen zijn het beste voor beginners, terwijl golvende lijnen een leuke uitdaging zijn voor meer ervaren rijders. Kinderen proberen tijdens het rijden zoveel mogelijk ballonnen te laten knappen met hun voorbanden. Zowel kinderen als hun ouders zullen verrast zijn hoe moeilijk het kan zijn. Daarnaast kun je met een leren rugzak heren belangrijke zaken als je telefoon veilig opbergen terwijl je met je kinderen speelt.