Tygy fashion
Image default
Bedrijven

Wat je kunt doen als je teleurgesteld bent in de wereld

Het is altijd zo makkelijk om te zeggen dat de wereld je teleurstelt. Dat hoeft het niet minder waar te maken voor jou. Het leven is zeker niet altijd leuk. Maar, hoe rot en vervelend sommige dingen ook zijn? Het heeft geen zin om je druk te maken over dingen die je niet kunt veranderen. Maar, hoe ga je er mee om dat je jezelf zo naar voelt over hoe de wereld in elkaar steekt? Lees het hier.

Lieve jij

Lieve jij, het leven is wat het is. De pijn die je voelt, ook al veroorzaakt het een ander, het is uiteindelijk weer jouw verantwoordelijkheid. Je kunt jouw pijn voor eeuwig met je meedragen. Soms kan het niet anders, maar toch… Als het je lukt: zorg ervoor dat je het heelt. Neem de tijd, voor jezelf. Vergeef, niet voor een ander, maar voor jezelf. En, vooral: wees lief voor jezelf. Voel je dus pijn, angst, woede, verdriet of teleurstelling? Ga terug, terug naar jezelf. Als het goed is, is dat jouw thuis. Het kan best een tijd duren voordat je het voelt dat hier jouw thuis is en misschien voel jij je op dit moment wel erg eenzaam. Maar, geloof het: het is er.

Vegan verzorging

Liefdevol voor jezelf zorgen is ook lief zijn voor jouw omgeving. Hoort daar voor jou een vegan leefstijl bij? Begin dan bijvoorbeeld met het gebruiken van vegan verzorging. Stapje voor stapje veranderen is vaak constructiever dan heel snel. Lief voor jezelf en lief voor andere levende wezens. Met een vegan verzorging kun je trouwens aan van alles denken. Zo kun je bij vegan verzorging ook denken aan heerlijk ruikende vegan geurkaarsen.

Verbinden

Op het moment dat je thuis bent in jouw hart is het weer mogelijk om je te verbinden met de mensen om je heen. Veel mensen vinden deze plek in het hart in de stilte, in het nu. Heb je hier moeite mee? Laat je dan inspireren door spiritueel leraren zoals Eckhart Tolle en de Thich Nhat Hanh. Thich Nhat Hanh was een Vietnamese boeddhistische monnik, vredesactivist, dichter en schrijver die ontzettend veel mooi werk heeft nagelaten. Beide heren zijn te beluisteren op YouTube. Ze hebben een aangename rust waar veel mensen zich erg prettig bij voelen.

https://www.origanic.nl/