Tygy fashion
Image default
Bedrijven

Hoodies bedrukken om je merk die extra boost te geven

Bedrukte hoodies kunnen de boost zijn waar je naar op zoek was. Ze kunnen de naamsbekendheid en het vertrouwen vergroten als je merk wordt vermeld op de hoodies die je werknemers dragen. Ook vergroten ze de kans dat je merk door mensen wordt herkend. De opties voor het maken van gepersonaliseerde hoodies zijn talrijk en ze passen zich aan bijna elk ontwerp, tekening, tekst, logo of illustratie aan die je wilt reproduceren. Er zijn veel stempeltechnieken om uit te kiezen. Alle methoden zijn van hoge kwaliteit en geven zeer langdurige resultaten, maar hebben ook hun voor- en nadelen. Hoe weet je welke techniek het beste bij jou past?

Zeefdruk is een van de beste en populairste opties vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Zeefdruk wordt gebruikt voor het printen van eenvoudige logo’s in vlakke kleuren zonder verloop. Vrijwel elk ontwerp kan worden aangepast aan zeefdruk en de resultaten zijn ongelooflijk opvallend en sterk. Andere mogelijkheden zijn het gebruik van DTG digitaal printen en borduren. Bij DTG digitaal printen kun je printen in full colour en met grote kwaliteit tot in de kleine details, ideaal voor meerkleurige foto’s en illustraties. Borduren is elegant en zeer duurzaam, een klassieker die zeer mooie resultaten oplevert. Het is perfect voor kleine ontwerpen of korte zinnen.

Op maat gemaakte hoodies hebben de reputatie een “nederig kledingstuk met een houding” te zijn. Er zijn zelfs kunstexposities die volledig zijn gewijd aan hoe dit kledingstuk is geëvolueerd tot een cultureel belangrijk modestatement. Hoodies kunnen een belangrijk element zijn bij het vertellen van je merkverhaal en het vestigen van een merkpersoonlijkheid. Hoodies bedrukken? Maak gauw contact met ons! Wij begrijpen dat elk geval en elke klant uniek is en proberen ons aan te passen aan wat jij nodig hebt. Ons team staat klaar met advies en hulp tijdens het hele proces.