Tygy fashion
Image default
Mode en Kleding

Een goede, veilige en stijlvolle rijcap

Bij het paardrijden is je cap een van de belangrijkste onderdelen van je outfit. Bij wedstrijden en lessen is het in Nederland zelfs verplicht om een rijhelm te dragen. De meeste rijcaps zien er redelijk hetzelfde uit. Maar wat nu als je een rijcap zoekt die niet alleen veilig is maar er tegelijkertijd ook stijlvol uitziet? Bij bijvoorbeeld dressuurwedstrijden is je voorkomen als ruiter bijvoorbeeld ook belangrijk en krijg je punten voor stijl. Gelukkig zijn er dan ook genoeg opties voor je om uit te kiezen!

Op zoek naar Italiaanse flair

Paardrijden zit de Italianen in het bloed en kent een lange geschiedenis. Het is niet voor niets dat dure, Italiaanse merken zoals Ferrari hier graag mee pronken. Over Ferrari gesproken, wist je dat KEP Italia beschouwd wordt als de Ferrari onder de rijhelmen? Deze caps zien er prachtig uit en voldoen tegelijkertijd aan de hoogste kwaliteitseisen.

De ultieme rijcap met de nieuwste technieken

Er is nog een aspect dat nog niet aan bod is gekomen maar dat wel erg belangrijk is voor ruiters. En dat is comfort. Een cap moet veilig zijn en het liefst er ook nog een beetje leuk uitzien maar het is ook belangrijk dat de cap comfortabel op je hoofd zit. Veel caps laten geen lucht door waardoor je bij langdurige gebruik of wanneer het warm is al gauw gaat zweten onder je cap. Niet echt lekker wanneer je de hele dag op de manege rondloopt.

Een Samshield cap biedt je het beste van het beste wanneer het op rijcaps aankomt. Dankzij het gebruik van materialen als composiet is de cap erg licht, zonder aan sterkte en veiligheid in te boeten. En dankzij dit materiaal kan de cap zo vormgegeven worden dat de lucht optimaal door de helm heen geblazen wordt tijdens het rijden of verzorgen van je paard. Ultiem comfort gegarandeerd!