Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

De perfecte overhemd

Koop vandaag nog het perfecte heren overhemd

Het perfecte overhemden heren overhemd vinden kan nog wel eens lastig zijn. Zo weet u eigenlijk nooit zo goed wat nu een goede pasvorm is, of wellicht bent u teleurgesteld in de stof die u zo vaak terug ziet in heren overhemden. In dit artikel kunt u lezen hoe u het perfecte heren overhemd koopt en waar u naar uit moet kijken. Overhemden heren kopen hoeft echt niet moeilijk te zijn!

Pasvorm en stof

De pasvorm van een heren overhemd is heel erg belangrijk. Zonder een goede pasvorm ziet het overhemd er gewoon niet netjes uit. In het huidige straatbeeld ziet u vooral getailleerde overhemden voor heren. Deze overhemden heren zijn gericht op jongere, slankere mannen. Een overhemd dient goed aan te sluiten rond het lichaam, maar het moet ook comfortabel zijn. Bent u dus een beetje gezet of al wat ouder? Laat dan overhemden heren speciaal voor u opmeten of koop overhemden met een bredere pasvorm. Hier zijn een paar goede punten waar u op kunt letten wanneer u een overhemd wilt kopen:

Let er op dat het overhemd niet te kort is, zowel aan de onderkant als bij de mouwen (polsen). Een te kort heren overhemd ziet er niet uit en zal bij de kleinste beweging uit uw broek schieten. Overhemden heren met een goede pasvorm sluiten goed aan op uw nek bij het boord. U kunt dit testen: Kunt u een vinger tussen uw nek en de boord plaatsen? Dan past het overhemd goed.

Ook de stof is belangrijk wanneer u een overhemd gaat uitzoeken. Het liefste wilt u natuurlijk 100 procent katoen, maar dat is niet altijd een optie. Een goedkopere stof is linnen. Deze stof is lekker luchtig en ideaal voor in de zomer. Hoe zachter de stof, des te beter de kwaliteit van het heren overhemd.

https://www.hemdvoorhem.nl/