Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Zou dit de laptop van de toekomst zijn?

De dingen om ons heen worden langzamerhand gedigitaliseerd. Waar we vroeger contant betaalden, kunnen we nu onze telefoons op een apparaat leggen om te betalen. Waar we vroeger naar de bibliotheek gingen om informatie te vinden over een onderwerp, hoeven we nu enkel onze laptops open te klappen.

Ook de hedendaagse apparatuur wordt op termijn weer verbeterd. Technologieliefhebbers kijken dan ook jaarlijks uit naar CES; een beurs waar technologiebedrijven hun nieuwe uitvindingen tonen. Razer is eén van de fabrikanten die jaarlijks een nieuw concept vrijgeeft. Dit jaar werd de laptop van de toekomst getoond.

Uitstraling van de laptop

Op het eerste gezicht zal de laptop gek ogen. Zo kun je de laptop uitklappen tot wel drie beeldschermen. Je kunt je afvragen wat het nut is van drie beeldschermen. Rader vond niets te gek.

In het bedrijfsleven is het werken met meerdere beeldschermen al toegepast. Ook gamers breiden hun beeldscherm maar al te graag uit om een beter beeld te krijgen van het spel. Als de gamers een laptop zelf samenstellen als opdracht kregen, zou daar wellicht het concept van Rader uitkomen.

Inhoud van de laptop

Bij de laptop configureren is er gekozen voor drie 17.3-inch IGZO beeldschermen met Nvidia G-Sync video technologie en 12K resolutie. Momenteel is er geen andere laptop verkrijgbaar met deze hoeveelheid pixels. Om de virtual reality te realiseren, wordt er een Nvidia GeForce GTX 1080 grafische kaart ingebouwd.

Extra’s van de laptop

Als je denkt dat Rader het hierbij heeft gelaten, heb je het mis. De verrassende laptop is ook voorzien van een opvallend toetsenbord die geconfigureerd kan worden in ruim 16,8 miljoen verschillende kleuren, afhankelijk van de gebruiker, app of game.

Momenteel is dit idee nog enkel een concept. Al is Rader er vrij zeker van dat dit idee in de toekomst uitgewerkt zal worden en daadwerkelijk de markt zal bereiken.

http://laptopzelfsamenstellen.nl