Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Draadloos muziek luisteren

Joggers en hardlopers hebben vele dingen met elkaar gemeen, waaronder het luisteren naar muziek tijdens het uitoefenen van de sport. Hardlopen gaat immers ritmischer en gemakkelijker af, wanneer je vergezeld bent van stimulerende muziek. 

Draadloos luisteren

Het wordt hardlopers steeds gemakkelijker gemaakt om zich vrij te bewegen, zonder rekening te hoeven houden met draden en losse items. Door de komst van de smartwach hoef je immers geen smartphone meer op zak te hebben om muziek af te luisteren. En met de komst van de nieuwe generatie draadloze oordopjes is het ook niet meer nodig om via draden verbonden te zijn aan een apparaat. 

Welk setje wordt het?

De meeste draadloze dopjes zijn uitgerust met bluetooth. En de headsets zijn in verschillende hippe uitvoeringen verkrijgbaar. De oordopjes zijn met elkaar verbonden d.m.v. een draad; zo raak je de dopjes niet kwijt. Er is keuze uit gewone oordopjes, maar ook uit een koptelefoon bijvoorbeeld. De draadloze koptelefoon (ook met bluetooth) is handiger wanneer je hem op de fiets gebruikt, want door het joggen kan uiteindelijk de koptelefoon gaan verschuiven. Tijdens fietsen ontstaan er geen schokken, wat met hardlopen wel het geval is. 

Draadloze oordopjes bestel je gewoon online. Bezoek de website!

http://www.draadlozeoortjes.nl/