Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

De beste manier om af te koelen bij warm weer

De beste manier om af te koelen bij warm weer

Het zomerse weer laat zich steeds meer zien  in Nederland. De warmste temperatuur van 2021 was deze week bereikt en tikte de 30 graden Celsius aan. Bij mooi weer merk je dat al gauw aan de mensen om je heen. Iedereen ziet er vrolijk , uitgerust en  ontspannen uit.  Maar Nederlanders hoor je ook al te snel klagen over dat het weer te warm voor ze is. Gelukkig zijn er een aantal simpele manieren om het gevoelsmatig minder warm te krijgen.

Afkoelen

Als je een groot balkon of tuin hebt, dan is een opblaas jacuzzi of ander soort zwembad ideaal om in af te koelen. Je bepaald zelf de temperatuur van het water. Als het buiten extreem warm is, dan is het extra lekker om het water van je zwembad nog kouder te maken.

 

Ijsje halen

Een opblaasbare jacuzzi  of zwembad is niet de enige manier om lekker af te koelen. Al  eeuwen lang doet men dat namelijk ook door het eten van een ijsje. Houd er wel rekening mee dat dit alleen tijdelijk helpt tegen de warmte. Zodra het ijsje op is, krijg je het snel weer warm.

 

Doe een warm drankje

De beste manier om af te koelen tijdens extreem warme dagen is door het drinken van extreem warme dranken. Dit klinkt misschien een beetje gek, maar het is wetenschappelijk bewezen dat het helpt. Door het drinken van bijvoorbeeld thee warmt je lichaam van binnen zodanig op dat het warme weer van buiten minder heet aanvoelt. In warme landen  past men deze tactiek al eeuwen succesvol toe.

 

De temperatuur loopt steeds meer op deze dagen.  Wat doe jij om er voor te zorgen dat je het niet te heet krijgt en om de warmte te verdragen? Kies je voor een lekker koud bad? Een koud ijsje? Of ga je toch voor een warme kop thee op een terras?

https://www.opblaasbare-bubbelbaden.nl/