Tygy fashion
Image default
Mode en Kleding

Tips om goedkoop kleding te kopen

Heb je weer een flink budget uitgegeven aan nieuwe kleding? Er zijn goedkopere oplossingen. Via onderstaande manieren kan je op een budgetvriendelijke manier je kleerkast vullen.

Wacht op de solden

De soldenperiode is het perfecte moment om goedkoop kleding te kopen. Tijdens deze koopjesweken geven winkels erg hoge kortingen, soms wel tot -70% en meer. Soms is het dus de moeite waard om nog enkele weken te wachten totdat de solden starten. Zo spaar je weer wat geld uit.

Bezoek een stockverkoop

Via een stockverkoop proberen handelaars oude collecties te verkopen en plaats te maken voor de nieuwste trends. Ze doen dat met allerlei outlet deals. Op deze evenementen kan je (merk)kleding kopen tegen kleine prijsjes. Wil je weten of er een stockverkoop in je buurt is? Neem dan een kijkje op stockverkoopinfo.be.

Zoek kortingscodes

Tegenwoordig hebben de meeste modezaken een webshop. Bij sommige kan je een kortingscode gebruiken. Deze promocodes worden verspreid via nieuwsbrieven of speciale campagnepagina’s, maar je kan ze ook online vinden (zoek maar eens in Google naar ‘kortingscode’ in combinatie met de naam van je favoriete kledingwinkel).

Koop tweedehands

De laatste manier om goedkoop kleding te kopen, is via een tweedehandswinkel. Je vindt er recente modieuze kleding, schoenen en accessoires – natuurlijk met een leuke korting. Tweedehandskleding is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor Moeder Natuur, omdat je de afvalberg verkleind. Je slaat dus twee vliegen in één klap!