Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Matrasbeschermer 90×200 cm

 

Voor een klein kind is een matrasbeschermer 90×200 cm niet heel geschikt. Een kind heeft vaak een eenpersoonsbed, waardoor matrasbeschermers 60×120 of 70×150 cm meer geschikt zijn. Een matrasbeschermer 90×200 cm zou te groot zijn voor een kinderbedje, waardoor er losse katoen naast het matras zou liggen. Kleine kinderen kunnen hiermee spelen en het stuk maken, waardoor er losse stukken stof komen. Kleine kinderen kunnen zich hier in verslikken. Het is dus beter om voor een klein kind matrasbeschermers 60×120 of 70×150 cm aan te schaffen in plaats van een matrasbeschermer 90×200.

 

Kinderbedden

Koalabedding heeft verscheidene modellen in het assortiment die zeer geschikt zijn voor kinderen. Zo zijn er verscheidene types die waterdicht zijn. Een waterdicht model voorkomt dat een matras nat wordt, wanneer een klein kind in bed plast. Wanneer kinderen zindelijk zijn, komt het wel nog vaak voor dat ze tijdens hun slaap in bed plassen. Voor kinderen die in hun bed plassen is een waterdichte matrashoes handig, zodat niet het volledige matras vies wordt. De beschermers van Koalabedding zijn namelijk, net zoals de matrasbeschermer 90×200 cm, gewoon te wassen in de wasmachine. De wasmachine moet wel op maximaal 40 graden staan, zodat de beschermers niet beschadigen, krimpen of hun waterdichte werking verliezen. Doordat het mogelijk is om de modellen van Koalabedding te wassen in de wasmachine, kunnen alle producten ook zeer lang mee. Dit maakt de aanschaf van matrasbeschermers 60×120 of 70×150 cm zeer rendabel. Het is mogelijk om er een aan te schaffen bij het krijgen van een eerste kind, waarna het product later ook gebruikt kan worden bij eventuele latere kinderen. Het kopen van de beschermers is dus een goede lange termijn investering.

 

Bekijk elke matrasbeschermer 90×200

Bekijk rustig alle modellen op de website van Koalabedding. De producten zijn van verschillende materialen, zoals katoen. Ook voor volwassenen is er een matrasbeschermer 90×200 cm van katoen. Hierop kan iedereen lekker slapen.

 

https://www.koalabedding.nl/