Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Haarstijl tijdens de corona crisis

Sinds februari is corona is ons land te vinden. Helaas neemt het aantal besmettingen in rap tempo toe. Om dit tegen te gaan heeft het kabinet een aantal maatregelen getroffen om zo de piek te verlagen. Als het kabinet hier niet voor kiest is de kans groot dat de intensive care over belast zal raken en veel mensen dood zullen gaan zonder hulp. Een van de maatregelen die de overheid getroffen heeft is het stop zetten van contact beroepen. De kapper is hier een voorbeeld van en voor veel mensen zal dit een vervelend probleem zijn.

In deze blog gaan we het specifiek hebben over het coronakapsel bij de man. Voor veel mannen is hun haar nu op een vreselijk lange en vervelende lengte dat ze er nog maar weinig mee aankunnen. De een heeft er voor gekozen om voor een manbun te gaan en de andere kiest ervoor om het zelf op te lossen. Als je net als tientallen andere mannen geen geduld hebt op te wachten op herenkapper delft weer open gaat, hebben wij een aantal oplossingen geschreven hoe je toch je haar kan bij houden. Een van de eerste opties die we gaan bespreken is de meest gemakkelijke namelijk: Pak de tondeuse en trim je haar heel erg kort. Het is nu juist de tijd dat je met verschillende haarstijlen kan experimenteren omdat je toch binnen moet blijven vanwege de lockdown. Het voordeel van haar is, is dat het ook altijd weer zal terug groeien. Als het kapsel je dus niet staat moet je even geduld hebben en zal je haar binnen no-time weer terug zijn.

Vertrouw je niet je eigen knipkunsten? Dan kan je er beter voor kiezen om weer naar de kapper te gaan als de overheid het toestaat dat de kappers in delft weer mogen werken.

https://www.onekappers.nl/