Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Guilty-pleasure kledingstukken

Als we even eerlijk zijn, hebben we allemaal wel kledingstukken in onze kast hangen die we niet in het openbaar dragen, maar waar we stiekem wel heel blij mee zijn. Dit zijn 5 kledingstukken waarvan we het allemaal heerlijk vinden om ze in huis te dragen.

Het eerste kledingstuk is een badjas. Wat mij betreft is deze niet te missen in elke slaapkamer. Hoe heerlijk is het om een dikke, fluffy, zachte en warme badjas aan te kunnen doen, wanneer je je warme bed uitstapt en de kou in moet. Mijn badjas maakt het opstaan ’s ochtends toch net iets dragelijker en ik vind het heerlijk om er de hele ochtend in te lopen.

Het volgende kledingstuk matcht erg goed bij de badjas en wordt ook meestal tegelijk met de badjas ingezet: pantoffels. Zelf heb ik altijd koude voeten, hoe warm of koud het buiten ook is, en dan vind ik het heerlijk om warme zachte pantoffels aan te kunnen trekken. Meestal koop ik pantoffels met anti-slip, want anders lig ik met m’n duffe ochtendhoofd zó beneden aan de trap.

Bij het volgende kledingstuk gaat het er eigenlijk juist om dat je hem niet draagt. Je kunt het misschien al raden, het is een BH. Er is heel veel discussie over of dit nou goed voor je is of niet, maar los daarvan vinden veel vrouwen het fijn om hun BH uit te trekken als ze thuis komen.

Rond kerst dragen veel mensen een leuke kersttrui en dan is het ook helemaal niet gek om er een te dragen. Maar ik draag kersttruien het hele jaar door, wanneer ik het koud heb. Het liefst draag ik een lelijke kersttrui, want hoe lelijker hoe leuker, als je het over kersttruien hebt.

Als laatste is het stiekem ook heel fijn om in een trui of vest rond te lopen dat je eigenlijk al veel te lang hebt en die niet meer mooi is, maar die je nog niet los kunt laten, omdat hij zo lekker warm en zacht is.

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/