Tygy fashion
Image default
Zakelijk

Meisjeskleding kopen voor de zomer

Na heerlijke momenten samen met jouw dochter, nichtje of kleindochter beleefd te hebben door de talrijke bezoekjes, die mogelijk werden gemaakt door het thuisonderwijs, is het nu alweer een tijd verleden tijd. Deze heerlijke momenten raken langzamerhand weer vergeten, doordat de scholen weer volledig open zijn. Het is door de vele speel-afspraakjes, het mooie weer, niet meer zo gemakkelijk om deze momentjes te pakken met je meid. Voordat je het weet, zijn deze momenten straks zeldzaam doordat kleine meisjes groot worden. Doordat het met de huidige versoepelingen weer mogelijk is om erop uit te trekken, kun je er natuurlijk voor kiezen om een heerlijk shopmiddagje te creëren met de grote meid. Zo kun je heerlijk samen struinen in de winkelstraten, een theetje drinken op jullie favoriete terras, maar het meest belangrijk; het scoren van de nieuwste meisjeskleding

De trends 

Er zijn enorm veel trends gaande in de kinderen fashionwereld. Zo zijn prints helemaal in. Met name tie-dye. Deze kleurrijke patronen zijn naast vrolijk ook nog gemakkelijk zelf te creëren met een paar elastiekjes en een potje textiel verf. Maar zo is ook de panterprint nu niet weg te denken of wat dacht je van een stoer ruit-patroontje? Daarnaast is comfortabele denim de volgende trend van het moment. Een spijkerjasje of een mooie jeans is altijd goed.

Echter staat comfortabele denim voor een denim-look gemaakt van stretch stof. Zo creëer je een sportieve en stoere look. Daarnaast zijn de flared pants, net zoals in de grote mensen wereld ook een trend. Je hebt deze flared pants in allerlei kleuren en gemaakt van verschillende materialen. Tot slot is duurzaamheid de laatste trend. Duurzaamheid staat niet voor de soort kleding, maar voor het materiaal waarvan het gemaakt is. Duurzame kleding is vaak te herkennen aan het duurzaamheids-keurmerk (vaak een groen label) aan het kledingstuk. Deze laatste trend is echter wel een mindere trend voor de portemonnee, maar een leuke bijkomstigheid is dan weer dat de grote meid meteen wat leert over duurzaamheid en het milieu. En zeg nou zelf. Dat is in de huidige tijd mooi meegenomen. 

Loopt jouw meisje in plaats van jeans liever in een jurk rond? Dan zijn er hier ook genoeg leuke trends in te vinden. Ga online maar eens zoeken op meisjes jurken en je zult enorm veel leuke prints en soorten tegenkomen. Zeker voor de zomer is dit altijd fijn voor jouw meid om in rond te lopen.

Andere locaties 

Zie je het nu bijvoorbeeld niet zitten om in de rij te moeten gaan staan bij elke kledingzaak waar je naar binnen wilt, of überhaupt de drukte van de mensenmassa’s die weer in de steden rondlopen? Dan kun je er ook voor kiezen om online te shoppen. Zet twee stoelen neer voor de pc, een bakje chipjes erbij met een glaasje fris en het wordt gegarandeerd een succesvolle middag!