Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

De beste chinese webwinkels

Vandaag online winkelen groeit snel over de hele wereld, een groeiend aantal individuele consumenten en bedrijven de voorkeur te genieten van de voordelen van een lage prijs, brede categorieën en snelle levering worden aangeboden door de online China winkels.

Producten die in China bekend zijn om lage prijs en aanvaardbare kwaliteit. Het kopen van producten uit China online is zeker een verstandige keuze. Hier is een lijst van top 10 van China online shopping websites op basis van populariteit.

LightInTheBox.com is één van de beste online shopping sites. De site biedt goedkope en betrouwbare artikelen (voornamelijk geproduceerd in China) voor zowel individuele als bedrijf consumenten. Ze verkopen een totaal van meer dan 60.000 soorten grondstoffen die 14 categorieën van producten, waaronder kleding, elektronica, speelgoed, sieraden, huishoudelijke en sportieve items. LightInTheBox hashundreds al miljoenen ofregistered gebruikers over de hele wereld en levert producten aan consumenten in meer dan 200 landen en territories.

Banggood.com werd opgericht in 2004, is gespecialiseerd in de buitenlandse handel van e-commerce voor bijna alles wat je nodig hebt. Gevestigd in Guangzhou, Banggood is één van de beste china online winkels die is gewijd aan het aanbieden van lage prijzen tegen hoge kwaliteit.

JDCOMBeijing-gebaseerde is een van de grootste B2C e-commerce platforms uit China. De site is eigendom van JD.com, China’s tweede grootste online retailer. Het geeft ongeveer 40,2 miljoen authentieke producten in 13 categorieën, waaronder computers, mobiele telefoons, huishoudelijke apparaten, cosmetica, kleding en schoenen, horloges en sieraden. De concurrerende prijzen en snelle en betrouwbare levering service garanderen u een fantastische shopping ervaring. De bezorgservice kan meer dan 35 landen en regio’s, waaronder, zoals Amerika, Canada, Frankrijk, Duitsland, Australië en Zuidoost-Azië te bereiken.

https://www.chinesewebshop.net/kleding-uit-china-kopen/