Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Ruitersportwinkel

Op zoek naar een leuke ruitersport winkel? Kijk eens bij de webshop Paardengruiter. Hier vind je leuke artikelen voor ruiter en paard. Mijn hobby is paardrijden en ik heb voor mijn paard een nieuw zadeldek nodig. Het zadeldek zorgt ervoor dat het zadel comfortabel op de rug van mijn paard zit, het beschermt de rug van mijn paard en dat is fijn. Je moet tenslotte goed voor het dier zorgen. Ik zie genoeg zadeldekjes op de site staan. Welke zal ik kiezen?

Op zoek naar een zadeldek bij ruitersportwinkel

Deze ruitersportwinkel heeft genoeg keuze bij het zoeken naar een zadeldek. Er zijn verschillende dessins te krijgen, zoals fluorescerende kleuren, een print van een bloem of pauw. Daarnaast is er ook een met een chique uitstraling. Zwart met een barok dessin. Helemaal leuk, dus deze wil ik graag bestellen. Deze is verkrijgbaar in de maat Pony, Cob en Full. Ik kies voor Full en die kost 49.95 euro. Ik ga toch nog eens verder kijken of ik nog iets anders voor  mijn paard kan vinden. Zo valt mijn oog later op een fleecedeken voor het paard met leuke strepen in de kleuren geel, rood en zwart. Het heeft wel iets weg van de vlag van België. Grappig.

Paardendeken

Laat ik de paardendeken ook maar bestellen bij deze ruitersportwinkel. Het wordt nu kouder weer en ook een paard kan het koud hebben. Zeker een wat ouder paard. Die van mij is een wat ouder beestje. Ik vind het gewoon fijn als het beestje het niet al te koud heeft in de winter, vandaar dat ik een paardendeken voor het beestje koop. Deze paardendeken kost 39.95 euro. Ik kies de juiste maat en stop die in de winkelmand. Zo moet ik later het bedrag 89.90 euro afrekenen. De verzendkosten zijn 4.95 euro. Bij besteding vanaf 99.95 euro is er gratis verzending. Daar kom ik helaas niet aan, maar dat is niet erg. Binnen 24 uur zal het verzonden worden. Fijn, zo’n snelle verzending bij Paardengruiter. Deze ruitersportwinkel kan ik je zeker aanbevelen als je iets nodig hebt voor ruiter en/of paard. www.boeren-land.nl