Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Baby omslagdoeken

Wanneer een kind heeft gezwommen, is het belangrijk dat het kind hierna warm blijft. Zorg er dus voor dat je altijd een omslagdoek meeneemt naar het strand of het zwembad. Zo kun je gelijk na het zwemmen of badderen het kind in de omslagdoek wikkelen. Hierdoor droogt het kind snel op en voorkomt de omslagdoek dat het kind het koud krijgt. Voornamelijk bij baby’s moet er goed op gelet worden dat ze niet onderkoeld raken.

 

Extra boxkleed

Het fijnste is om op het strand een box te kunnen neerzetten. Hierdoor kun je je baby lekker laten spelen, zonder dat je er heel erg op hoeft te letten. De baby kan niet zomaar naar het water toe lopen of in struiken gaan kruipen. Zorg er wel voor dat je een extra boxkleed meeneemt. Wanneer je baby nog niet helemaal droog is na het afdrogen met de omslagdoek, wordt het boxkleed ook nat. Door de dikke stof kan het even duren voordat het droog is, waardoor het handig is om een extra boxkleed mee te nemen. Zo weet je zeker dat je baby droog kan spelen.

 

Extra aankleedkussenhoes

Om het je baby gemakkelijk te maken, kun je hem het beste een hydrofiele luier aandoen. Hydrofiele luiers zitten heerlijk en zijn makkelijk te wassen. Hierdoor gaan ze lang mee. Om je baby te kunnen verschonen op het strand of zwembad neem je natuurlijk ook een aankleedkussen mee. Denk er hierbij wel aan om ook extra aankleedkussenhoezen mee te nemen. Als er iets misgaat heb je in ieder geval een schone aankleedkussenhoes bij je.

 

Bekijk het ruime assortiment

Voor omslagdoeken, boxkleden, hydrofiele luiers en omslagdoeken kun je terecht bij Jut en Juul. Zij bieden een rijk assortiment aan alle benodigdheden voor je baby. Bekijk alle omslagdoeken en overige producten die worden aangeboden, voor een fantastische strand of zwembaddag met je baby.

 

https://www.jutenjuul.nl/