Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Alle materialen vloertegels voor buiten

De materialen die binnen gebruikt worden voor vloertegels zijn enorm ontwikkeld door de jaren heen, maar ook voor buiten worden vloertegels steeds geavanceerder en kunt u een tegel kiezen die helemaal aan uw wensen voldoet. Elk materiaal vloertegel voldoet echter aan bepaalde aspecten die u beter of minder kunnen liggen. Het is belangrijk deze zaken in acht te nemen en zeker te weten dat u de juiste tegels voor uw situatie kiest. In dit artikel lopen we door de drie meest gebruikte tegels voor buiten heen; natuursteen, cement en PVC-tegels. Wilt u nu meteen al kijken wat alle opties van vloertegels zijn en een keuze maken? Pand16 is waar u naartoe moet.

 

Natuurstenen vloertegels

Vloertegels die gemaakt zijn van natuursteen geven logischerwijs een zeer natuurlijke uitstraling aan uw tuin. Dit betekent dat er niet duidelijk een aangelegde tuin is maar de sfeer heel natuurlijk blijft. De natuurstenen tegels zijn er al een tijdje en hebben van nature goede grip. Ze zijn ondanks de iets hogere prijs mateloos populair. Deze vloertegels zijn namelijk zeker het geld waard.

 

Cementen tegels

Zoekt u misschien wat goedkopere vloertegels voor in uw tuin en vindt u het mooier een modernere uitstraling in uw tuin te hebben. Dan zijn cementen tegels misschien iets voor u! Naast het feit dat deze tegels een strak design bieden, is het ook een zeer praktische keuze. Deze vloertegels gaan namelijk zeer lang mee en zijn gemakkelijk egaal neer te leggen, wat het een ideale optie maakt om op te eten of terrassen.

 

PVC-tegels

De PVC vloertegels zijn de laatst toegevoegde tegel aan het assortiment van elke tegelfabrikant. Dit materiaal is in vergelijking met de andere opties zeer licht. Daarnaast is het goedkoop. Nadeel van de PVC vloertegel in vergelijking met de natuurstenen- en cementen tegels is dat het niet zo lang meegaat. Omdat het echter zo flexibel is, kan er wel de sfeer van natuursteen gecreëerd worden, voor de prijs van cementen tegels. Ook zijn deze tegels gemakkelijk aan te leggen en biedt het een aangename touch. Wilt u zelf vloertegels bekijken en u laten adviseren door ervaringsdeskundigen? Contacteer Pand16!

 

https://www.pand16.nl/