Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Witte tanden als schoonheidsideaal

Witte tanden is een schoonheidsideaal geworden in het Westen. We moeten lachen voor de camera en het liefst met perfect schone, witte tanden. Echter, lang niet iedereen weet hoe je goede mondverzorging kan realiseren en zorgt er op die manier voor dat de tanden binnen de kortste keren beschadigen. Poets jij bijvoorbeeld direct na het eten of wacht je even een halfuurtje? Dit halve uurtje is cruciaal om op te wachten, omdat jouw poetsbeurt anders helemaal niet effectief blijkt te zijn. Lees snel verder voor meer tips van Witgebit Nederland, waarmee jij een stralend wit gebit realiseert!

Om te beginnen is het van groot belang om ten minste twee keer per dag je tanden te poetsen, al mag je hier uiteraard drie keer van maken. Het is desondanks wel belangrijk dat je niet direct na een maaltijd je tanden schoonpoetst. Daarnaast voel je zelf snel genoeg aan wanneer jouw tanden wel weer een grondige reinigingsbeurt kunnen gebruiken. Bovendien is het belangrijk om niet alleen te poetsen, maar ook om te flossen. Flossen voorkomt namelijk dat tandplak of tandsteen op jouw tanden terecht komt. Pak dus een flosdraadje en maak hiermee de ruimte tussen jouw kiezen en tanden schoon. Pas echter wel op dat je niet te hardhandig aan de slag gaat, want daarmee zorg je voor geïrriteerd of ontstoken tandvlees. Tot slot biedt een elektrische tandenborstel aanzienlijk grote voordelen ten opzichte van een standaard tandenborstel. Hoewel de elektrische tandenborstel op het eerste gezicht er uitziet als een hulpmiddel voor ‘luie mensen’, blijkt deze veel effectiever te zijn dan de reguliere borstel. Door de snelle bewegingen die het ding kan maken, kun je de tanden namelijk stuk voor stuk snel en effectief schoonmaken.

Heb je alle bovenstaande tips al geprobeerd en houd jij je netjes aan het twee keer per dag poetsen, maar boek je geen resultaat? Kom dan eens langs bij Witgebit Nederland voor een afspraak Tanden bleken Amsterdam of Tanden bleken Rotterdam en laat een wereld voor je opengaan!

https://witgebitnederland.nl/