Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Stoffenmarkt

Stoffenmarkt een must voor handwerkliefhebbers

Als je van handwerken houdt, dan is een bezoek aan een stoffenmarkt een feest. Nergens anders vind je zoveel van de materialen die je voor je handwerkhobby gebruikt bij elkaar. Niet alleen kun je op een stoffenmarkt materialen kopen, je doet er ook volop inspiratie op!

Voor alle materialen

Als je regelmatig in de weer bent met stoffen, naald en draad, dan weet je dat het daarbij belangrijk is om over de juiste materialen te beschikken. Maar soms kan het nog een hele klus zijn om alle benodigdheden voor een bepaald handwerkproject bij elkaar te winkelen. Ga je bijvoorbeeld kleding naaien, dan heb je niet alleen stoffen nodig, maar ook patronen, garens, ritsen, knopen enzovoorts. Nu kun je al deze zaken natuurlijk bij elkaar proberen te ‘sprokkelen’ op verschillende locaties, maar… het kan gemakkelijker!

Alles bij elkaar op de stoffenmarkt

Met één bezoek aan een stoffenmarkt heb je alle materialen die je voor je creatieve hobby nodig hebt, bij elkaar. Alles wat je maar kunt bedenken aan benodigdheden hebben de verschillende exposanten daar op een overzichtelijke manier voor je uitgestald. Of je nu bij de eerste van vele kramen meteen je slag slaat, of liever nog even rondkijkt, op een stoffenmarkt van Stoffencircus slaag je altijd. Nergens anders heb je zoveel keuze in stoffen: je vindt er ontelbaar veel verschillende materialen, kleuren, dessins et cetera. Voordelig geprijsde stoffen, maar ook exclusievere uitvoeringen – jij bepaalt.

Meer dan alleen modestoffen

Overigens vind je op een dergelijke markt meer dan alleen de dingen die je nodig hebt als je kleding wilt naaien. Ook als je zelf aan de slag wilt met je interieur, ben je er op de juiste plek. Vitrages, gordijnen, tafelzeil en meubelstoffen vind je hier bijvoorbeeld ook te kust en te keur. Een bijkomend voordeel van een stoffenmarkt is dat je er ook terecht kunt voor demonstraties en adviezen. Zo kom je niet alleen thuis met alle materialen die op je wensenlijstje stonden, maar ook met heel veel inspiratie en nieuwe ideeën! Bekijk de website van Stoffencircus voor een markt bij jou in de buurt! Markten georganiseerd in Nederland, België en Duitsland!

http://stoffencircus.nl/