Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Speciale bh’s voor alle vormen

Lingerie online kopen is niet altijd het slimste wat een vrouw kan doen, tenzij je bekend bent met het merk, de maat, de pasvorm en het model. Wanneer je niet bekend bent met het merk etc. dan doe je er niet echt verstandig aan om online lingerie te kopen. Dit komt doordat je snel een verkeerde pasvorm voor de vorm, grootte en zwaarte van je borsten kan kopen. Het lijkt altijd allemaal prachtig te zitten op de foto´s op een website maar ook hier is aan gefotoshopt.

Als je wat grotere borsten hebt, dan is het sowieso lastiger om een goede bh te kunnen vinden die een perfecte pas maat heef, een goede ondersteuning heeft en ook nog eens mooi en het liefste een beetje betaalbaar is. Het is helaas voor de dames met de vollere borsten zo dat de grote maten automatisch een stukje duurder zijn dan de kleine maten. De meiden met de kleinere maten in de bh´s kunnen in principe prima een bh online kopen omdat ze toch aardig veel pasvormen passen en deze maten vaak niet heel erg verschillen.

Daarom is het voor dames met vollere borsten aan te raden om een keer naar een lingeriewinkel te gaan, en een aantal verschillende bh´s te passen en zodoende te kijken welke bh het beste zit en de beste ondersteuning geeft voor je borsten. Wanneer je een maal weet welk model het beste bij je past kan je voortaan dit soort bh´s prima online bestellen.

Kijk eerst goed voordat je online je lingerie gaat bestellen, het zou namelijk zonde zijn als je alsnog de verkeerde pasvorm of maat besteld. Het is echt absoluut niet erg om je een keer te trakteren op een prachtige set, je zal je door een mooie set zelfs zelfverzekerder gaan voelen en dat zal je direct uitstralen.

http://lola-lou.com/