Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Niet meer onnodig betalen

Je kent het misschien wel: je wilt iets kopen op het internet, maar weet nog niet of het wel precies hetgeen is wat je zocht. Bij veel webshops moet je toch eerst voor het product betalen voordat het wordt opgestuurd. Ergens ben je dan toch een beetje geld kwijt voor iets wat je misschien niet wilt. Als het product je uiteindelijk niet bevalt kun je het terugsturen en moet je vervolgens een paar dagen wachten totdat je geld ook weer is teruggestort. Veel gedoe dus terwijl dat helemaal niet nodig is. Als je betaalt via Klarna betaal je pas achteraf. Tevens betaal je alleen voor de producten die je echt koopt. Heb je iets besteld dat je toch niet wil hebben, dan stuur je het gewoon terug zonder dat er ook maar een cent van je rekening is afgeschreven.

Kies op voorhand voor Klarna

Klarna is dus heel handig omdat je niet van tevoren moet betalen voor je bestelde producten. Het is ook een handige manier om nog even op je loon te wachten voordat je het product afrekent. Je kunt jezelf dus al veel moeite besparen als je het grootste deel van je producten aanschaft bij webshops aangesloten bij Klarna. Hier is een handig overzicht van.

Bestellen met Klarna

Producten bestellen en vervolgens betalen via Klarna is heel makkelijk. Als je een webshop hebt gevonden die deze betaalmogelijkheid aanbiedt kun je eerst je gewenste producten opzoeken in de webshop. Vervolgens volg je de stappen om het product te bestellen. Als je een betaalmethode moet kiezen staat Klarna bij deze methodes en hoef je het alleen maar aan te klikken.