Tygy fashion
Image default
Mode en Kleding

De natuurlijke zeep kopen van Klok

De kracht van natuurlijke zeep en 100 jaar ervaring

De natuur is krachtiger dan je denkt. Daar zouden we met z’n allen veel meer van moeten profiteren en minder afhankelijk zijn van chemische toevoegingen voor het schoonmaken van onze kleding en huis. Dat vinden bij Klok al meer dan 100 jaar en gelukkig met ons ook steeds meer consumenten die een bewuste keuze willen maken ten aanzien van het wassen.

In onze eigen webshop kun je was- en schoonmaakproducten kopen op basis van natuurlijke zeep – 100% ecologisch en voorzien van het EU Ecolabel. Maak jij ook de stap naar duurzaam wassen? Begin dan met Klok en shop online op onze webshop. Je kunt direct online bestellen met gratis bezorging vanaf €30,- in Nederland. Voor onze Belgische klanten hanteren we gratis verzending vanaf €35,-. Probeer het zelf eens uit met onze handige klokbox!

 

Wasmiddel met natuurlijke zeep

Wil jij ook eindelijk eens wassen met de natuurlijke kracht van zeep? Dan moet je zeker eens wassen met de producten van Klok. Door gebruik te maken van 100% ecologische power profiteer je van een schone witte was dat duurzaam is en minder vervuilend voor het milieu. Hoe dat komt?

Klok gebruikt geen kleur- en geurstoffen voor al haar producten. Onze wasproducten zijn dus neutraal en dat merk je direct na het openen van een fles of doos, maar ook na het wassen natuurlijk. We garanderen altijd een stralend wit resultaat, net zoals je dat gewend bent van de bekende merken zoals Ariël, Persil, Robijn, Omo en Witte Reus. Waarom klanten kiezen voor Klok is omdat het ook huidvriendelijk is en nauwelijks tot geen allergische reacties kan veroorzaken. Om die reden is uitstekend geschikt voor jong en oud. De speciale formule die in klok zit dusdanig ontwikkeld dat het goed oplost in water en weinig residu achterlaat. Door afwezigheid van kleur- en geurstoffen draagt het ook niet bij aan algenvorming en daarmee houdt je water schoon.

Getest door de consumentenbond

Goed nieuws ook voor mensen die het merk Klok (nog) niet kennen. Want ieder jaar wordt het merk weer gebruikt in een uitgebreide test van wasproducten met meerdere A-merken en huismerken van bekende supermarkten. Wij zijn erg trots dat het merk Klok al meerdere keren als één van de betere uit de test is gekomen in de groep van ecologische wasproducten. Voor meer informatie over de Consumentenbond wasmiddelen test, bezoek ons website.

Wie is Klok?

Het merk Klok heeft een langere historie dan je denkt. Klok is een merk dat wordt geproduceerd door Senzora B.V. De grondlegger van het merk, Antonie Johannes Schoemaker, heeft dit bedrijf op 1 mei 1876 gestart beginnend als kruidenierszaak in Deventer.

Een kleine dertig jaar later in 1909 heeft Schoemaker zijn kleine kruidenierszaak omgeruild voor een grossier. De overstap naar grossier/ zeepfabrikant en koffiebranderij, is voor zijn omgeving dan ook geen grote verrassing. Hij vestigt zich in een klein fabriekje aan de Bruynsteeg (vroeger Diefsteeg), eveneens in Deventer.

In 1916 nemen zijn twee zonen Jan en Hein Schoemaker het roer over en zorgen voor een verdere groei van het bedrijf dat een jaar later in 1917 wordt omgedoopt tot de naam Senzora (Schoemaker EN ZOnen RAamstraat). Sindsdien heeft het merk en fabriek vele veranderingen ondergaan en prachtige mijlpalen behaald met een eervolle vermelding in 2001. In dit jaar verkreeg Senzora het predicaat: “Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier”. Dit betekent dat we ons onderscheiden door kwaliteit, soliditeit en continuïteit binnen de bedrijfsvoering.

Inmiddels zijn de producten van Klok leverbaar bij alle grote supermarkten en hebben we ons assortiment door de jaren heen uitgebreid met vele soorten schoonmaakproducten en wasproducten die voldoen aan de nieuwste standaarden in waskwaliteit.

https://www.klok-eco.nl