Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Jouw bruiloft

Je loopt al jaren met een fantastische partner. Ups en downs, jullie hebben alles al gehad. Ontzettend leuke herinnering heb je samen beleefd. Het moment was eindelijk daar: je bent ten huwelijk gevraagd. Er gaat van alles door je heen. Wie moet je uitnodigen? Waar ga ik het vieren? Hoe ga je het betalen? Welke jurk moet ik kopen? Noem maar op. Je leven wordt voor een kleine tijd dusdanig hectisch dat je even vergeet dat je ook nog met een prachtig figuur in deze jurk wilt lopen. Het is natuurlijk niet makkelijk om ook en gestrest te zijn en ook nog de chocolade aan de kant te leggen en plaats te maken voor allerlei soorten gezonde maaltijden. 

Anno 2017 is er gelukkig een Waist Trainer Vest van Ann Chery. Dit is een modern korset dat met name gedragen en gebruikt word door Zuid-Amerikaanse vrouwen.

Misschien ken je het beeld van deze vrouwen tijdens Carnaval? Alle vrouwen hebben dan het perfecte zandloper figuur in hun glimmende pakjes. Dit komt door een waist trainer vest. Nu vrouwen over de hele wereld het effect zien, komt het overal ineens naar boven. Het korset zorgt er niet alleen voor dat je op korte termijn een mooi figuur hebt. Doordat je extra gaat zweten van de band verlies je vocht en dus meer gewicht. Hiernaast reduceert de band het gevoel van honger en nemen de porties die je eet af met ongeveer 25 a 35 procent.

Dus is jouw dag nu bijna daar en wil je een zetje in de rug om toch iets sneller gewicht te verliezen óf ben je door alle drukte helemaal vergeten om je lichaam bij te houden. Dit is een goede oplossing die maatschappelijk geaccepteerd wordt. Mensen zullen het niet raar vinden, sterker nog: ze zullen het geweldig vinden om zien hoe jij straalt op jou moment!

https://www.latexwaisttrainer.com/nl