Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Hoverboards, de nieuwe fashion

Hoewel het nog niet officieel is toegestaan op de openbare wegen in Nederland, zie je toch steeds vaker mensen rondrijden op hoverboards. Hoverboards zijn een soort kleine platformpjes op wielen waar je je voeten op kunt zetten. Door naar voren en naar achteren te bewegen, rij je respectievelijk voor- of achteruit. Ook bochten maak je door je gewicht in de gewenste richting te verplaatsen. Je kunt je voorstellen dat dat heel gaaf is om te doen. Hoverboards zijn daarom niet voor niets groeiend in hun populariteit. 

Gebruik van een hoverboard

Je mag dus nog niet op het board over de weg of stoep rijden. Wel zijn hoverboards overal op privéterrein altijd legaal. Veel jonge mensen gebruiken ze daarom gewoon voor hun plezier, op hun eigen erf. Ook in de bedrijvenwereld kun je personeel op een hoverboard voorbij zien rijden. Vooral in grote fabriekshallen is dit ideaal, omdat je je ten eerste een stuk sneller verplaatst dan te voet, je kunt namelijk wel 10 kilometer per uur halen. Ten tweede wordt je niet zo snel moe als wanneer je de hele tijd door de hal heen en weer moet lopen.

Kopen van een hoverboard

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van een hoverboard? Dit kan zeker een toevoeging zijn aan je dagelijks leven. Zorg alleen wel dat je goed nadenkt over wat voor hoverboard je wilt. Neem hierbij de prijs in overweging, maar ook de kwaliteit en het uiterlijk van het board. Een merk dat goed bekend staat is Denver. Vergelijk kwaliteit en prijs van het Denver hoverboard goed, voordat je er een bestelt.