Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Geef je lederen schoenen een make-over

Jouw dochtertje loopt al weken te azen op de roze schoenen die ze in de etalage van de schoenenwinkel had gezien. Ze vond ze zo mooi en kan ze niet meer uit haar gedachten zetten. Hoewel je ze graag voor haar zou willen kopen, vind je het zonde om haar lederen laarsjes de deur uit te doen. Ook al staan die haar nog zo schattig, het wordt wel tijd om ze een opknapbeurt te geven. De laars is namelijk dof geworden, waardoor ze niet meer glanzen zoals vroeger. Dan kom je ineens op een idee: wat als je de laarsjes een make-over geeft? Snel ga je op het internet zoeken naar een goede leerspecialist en stuit je op de website van De Leerverfwinkel. Laten die nou precies álles in huis hebben waar jij naar op zoek was!

De Leerverfwinkel is zeer bekend met het onderhouden, bewerken en verven van lederen oppervlakten. Of het nu gaat om suede schoenen verven of om het onderhouden van een lederen bank, wij weten er raad mee. Wij zijn in het bijzonder gespecialiseerd in angelus leerverf, dat bekend staat om het feit dat niet snel zal afbladderen, het goed bindt aan het leer en het geen verfstrepen achter zal laten na het beschilderen van het leer. Kies een neonkleur als het gaat om het verven van kinderschoenen of schoenen voor een feestje en ga voor een effenkleur, zoals leerverf zwart, voor een traditioneler effect van de schoen. Door het brede assortiment is er voor ieder wat wils en zal ieders schoen weer glanzen als nooit te voren.

Is jouw interesse gewerkt om de schoenen van je dochtertje een make-over te geven of zou je graag de bank een nieuwe uitstraling willen geven? Dan ben je in beide gevallen bij De Leerverfwinkel aan het juiste adres!

https://www.deleerverfwinkel.nl/