Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Bang om online te kopen vanwege de maten?

Online winkelen kan je een geweldige stijl opleveren tegen voordelige prijzen. Soms koop je iets dat niet past. Hier vertellen we je hoe ervoor te zorgen dat dat nooit gebeurt.

Winkelen kan een vervelende gebeurtenis zijn en de optie om online kleding te kopen geeft je de kans om maakt het gemakkelijk om je persoonlijke stijl te verbeteren. Je kunt de stress en schaamte van het kopen van kleding te verminderen en je kleding beter afstemmen. Je hebt echter bij online winkelen de kans dat de kleding niet goed past, maar met een beetje planning en slim winkelen, kunnen we ervoor zorgen dat retour zenden zelden meer gebeurd.

Hoe vallen de maten bij Boohoo?

Het eerste, en misschien wel het belangrijkste wat je kunt doen voordat je echt geld uitgeven aan het kopen van kleding online is om de juiste maten van jezelf te krijgen. Als je eenmaal een idee hebt van je maat, buiten “groot”, “maat 38” of “30 taille”, kun je zonder angst winkelen. Vergeet niet dat maat 38 van het ene bedrijf de maat 38 van het andere bedrijf is. De beste manier om hier voor op te passen is om ervoor te zorgen dat je je eigen maten hebt. Hier is hoe.

Hoe vallen de maten bij Boohoo? Neem een professional in de arm

Uiteraard is de beste manier om de meest nauwkeurige metingen te krijgen is om iemand anders ze te laten nemen terwijl je normaal staat. Als je dat hebt, ga dan naar een kledingwinkel (ik weet dat het hele punt hier is om online te winkelen en kledingwinkels te vermijden, maar dit is maar één keer) en laat je maten goed nemen door iemand die het de hele tijd doet en weet wat ze doen. Dit is vooral belangrijk voor vrouwen en het is voor iedereen moeilijk om een beha goed te laten passen, en het is nog moeilijker als je alleen bent. Ga naar een lingerie- of damesmodezaak en zorg voor een goede bh-pasvorm, zodat je de bh in je achterzak hebt. Als alternatief is het nu een goed moment voor je om een kleermaker of naaister in je buurt te vinden die aanpassingen en veranderingen voor je kan doen. Ze zullen meestal graag je maten opmeten, en kunnen ze zelfs bijhouden, zodat ze het niet elke keer dat je ze iets brengt opnieuw hoeven te doen. Als je de juiste maten eenmaal hebt, ben je klaar om te winkelen bij Boohoo.