Tygy fashion
Image default
Aanbiedingen

Zelf het formaat kiezen bij een garagebox huren

Als je van plan bent om een garagebox te gaan huren, dan is het verstandig dat je van tevoren zeker weet wat voor formaat je nodig hebt. Dit kan heel gemakkelijk door een rolmaat te pakken en de spullen op te meten die je van plan ben in de opslagruimte te bewaren. Huur een garagebox op maat om te voorkomen dat je betaalt voor ruimte waar je geen gebruik van maakt. 

 

Tarieven voor de garagebox

Het huren van een opslagruimte kost een bepaald bedrag per maand. Het is relatief gezien echter niet zo duur vergeleken met het alternatief, namelijk een verbouwing voor extra ruimte. Je kunt als je in de buurt woont een garagebox huren in Heerlen voor €78,-.

 

Je spullen liggen veilig in een garagebox

Het kan tegenvallen hoe veilig (waardevolle) spullen liggen in je eigen huis. Hiervoor kan het verstandiger zijn om een opslagruimte te huren waar de hele dag door beveiliging op staat. Bij een opslagruimte staan er 24 uur per dag camera’s gericht om te voorkomen dat er iets gaat gebeuren met je opslagbox en de spullen daarin.

 

Redenen voor een garagebox

Als je een eigen bedrijf hebt kan je gemakkelijk een reden bedenken waar je een garagebox voor zou kunnen gebruiken. Zo gebruiken veel bedrijven bijvoorbeeld een opslagruimte om hier hun voorraad in te bewaren. Hierdoor hoef je als webshop geen eigen bedrijfspand te hebben, maar kun je alles bewaren in een externe opslagbox. Voor thuis kan een opslagruimte handig zijn om spullen in te bewaren die eigenlijk altijd in de weg liggen zonder dat je ze gebruikt. Denk hierbij aan oude meubels, schilderijen en andere accessoires die je misschien nog wil bewaren voor de toekomst. 

 

Bij jou in de buurt een garagebox vinden

Je kan gemakkelijk een garagebox in de buurt vinden door er naar te zoeken op Google. Als je er geen vindt op je eigen plaatsnaam kun je altijd zoeken naar een grote stad bij jou in de buurt. Let er wel op dat je een opslagruimte huurt bij een partij die je vertrouwt. Zo zijn er partijen die secundaire voorwaarden hebben waardoor je meer gaat betalen dat je van tevoren verwacht. Zorg dus dat de partij waar je huurt niet doet aan onnodige extra services.

 

https://storage-share.nl/