Tygy fashion
Image default
Dieren

3 redenen om voor Kentucky horsewear te kiezen

Kentucky Horsewear is een Belgisch merk dat sinds 2011 naam voor zichzelf maakt dankzij de productie van zadeldekjes een paardendekens van topkwaliteit. Natuurlijk is Kentucky niet het enige merk op de markt die deze producten verkoopt en zelfs niet het enige merk dat hoge kwaliteit biedt. Dus waarom kiezen voor Kentucky horsewear? Hieronder drie hele goede redenen waarom jouw volgende deken of dekje van Kentucky moet zijn!

Diervriendelijke materialen

Als paardenliefhebber gaat het welzijn van dieren je natuurlijk aan het hart. Dan wil je het liefst dat de uitrusting voor je paard ook op diervriendelijke wijze wordt gemaakt. Kentucky Horsewear gebruikt geen enkel dierlijk product bij de productie van haar dekens en dekjes. In plaats daarvan maken ze gebruik van innovatieve materialen zoals artificieel leer of met wol. Ook artificiële konijnenvacht wordt gebruikt om de dekens een lekker zacht bontje te geven.

Praktisch nut, gecombineerde met unieke styling

De dekens van Kentucky Horsewear zijn erg praktisch. Zo zijn ze waterdicht maar wel van ademend materiaal zodat het paard niet onnodig staat te zweten. De dekjes zijn schokabsorberend en ergonomisch vorm gegeven. Het lichtgewicht materiaal maakt het comfortabel voor paarden om te dragen. Maar ze zien er daarnaast ook erg fraai uit. Ze zijn verkrijgbaar in stijlvolle kleuren zoals donkergroen of navy blauw. Zo steelt jou paard de show, ook wanneer ze in de wei staat!

Ruime keuze voor verschillende doeleinden

Wat voor deken of dekje je ook zoekt, Kentucky Horsewear heeft het in zijn assortiment. Je slaagt altijd met het ruime aanbod aan:

  • Staldekens
  • Zweetdekens
  • Dekjes
  • Gevoerde fleece dekens
  • Showdekens

Iedere soort deken heeft verschillende opties in afwerkingen, kleuren en prijzen. Het is altijd aan te raden om op zoek te gaan naar een officiële dealer. Ga langs zodat je de materialen kunt voelen en ervaren en laat je adviseren door de verkoper om zo voor de beste deken voor jouw paard te komen.