Tygy fashion
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voldoet uw bedrijf al aan de normen voor IT-security in Nederland?

Online veiligheid en bescherming van gegevens wordt steeds belangrijker. Bedrijven bieden daarom diensten aan voor IT-security in Nederland. Zij zetten cybersecurity-experts in om gecontroleerde aanvallen uit te voeren. Op die manier worden de systemen van klanten gecontroleerd op veiligheid. Als een ethisch hacker uw systemen kan kraken, dan kan iemand met kwade bedoeling dat immers ook. Eén van de bedrijven die deze onderzoeken uitvoert is Rootsec. Zij hebben hiermee inmiddels ruime ervaring. Op die manier kan diefstal van gevoelige data van klanten of geheime bedrijfsinformatie worden voorkomen of een aanval op uw systemen met gijzelsoftware.

Zijn uw klantgegevens veilig online?

Iemand die via uw website een bestelling doet of een afspraak maakt voor een medische behandeling moet er op kunnen vertrouwen dat zijn of haar privé gegevens veilig zijn. Laat daarom uw website controleren door cybersecurity-experts. Zij kunnen door het uitvoeren van een cyberaanval controleren of het lukt om privacygevoelige gegevens buit te maken. Aan de hand daarvan kan worden beoordeeld of u voldoende maatregelen heeft genomen om de online veiligheid te kunnen waarborgen. Voor de IT-security in Nederland gelden strenge criteria. Het bedrijf Rootsec gebruikt voor deze onderzoeken de hiervoor voorgeschreven richtlijnen.

Vraag een offerte aan voor een onderzoek naar de veiligheid van uw data

Wilt u zeker weten dat uw data veilig is? Neem dan contact op met de cybersecurity-experts van Rootsec. Zij kunnen hiervoor een onderzoek uitvoeren. Daarbij proberen hun medewerkers volgens de IT-security richtlijnen in Nederland uw systeem binnen te dringen. U vindt alle informatie en de contactgegevens op rootsec.nl. Hier vindt u ook de contactgegevens en kunt u direct een offerte aanvragen. Voordat een onderzoek wordt uitgevoerd wordt uw systeem grondig doorgelicht. Ook is het belangrijk om te weten met welke gegevens u werkt en wat de gevoeligheid daarvan is. Kom er met behulp van dit bedrijf achter of de digitale veiligheid van uw bedrijf voldoende gewaarborgd is.