Tygy fashion
Image default
Management

Tubigrip knie, arm en schouder?

Tubigrip is een elastisch buisverband dat een geweldig alternatief is voor traditionele verbandmaterialen. Het is licht en ademend, maar toch duurzaam genoeg om betrouwbare ondersteuning en compressie te bieden. Met Tubigrip kunt u steun op maat creëren voor gewrichten of meerdere lichaamsdelen, ongeacht hun grootte of vorm. Tubigrip kan op de gewenste lengte worden gesneden, rond het te beschermen of te ondersteunen gebied worden gespannen en vervolgens met tape worden vastgezet, waardoor tubigrip ideaal is voor patiënten met speciale behoeften, mensen met verlamming, postoperatieve zorg en nog veel meer. Het beste van alles is dat tubigrip relatief betaalbaar en herbruikbaar is!

Fysiotherapie is een belangrijk gezondheidsberoep dat kan helpen uw lichamelijk welzijn te verbeteren en te behouden. Het helpt bij een verscheidenheid van musculoskeletale, respiratoire en neurologische gezondheidsproblemen, zoals verrekkingen, verstuikingen, pijn, letsel revalidatie, mobiliteitsproblemen en evenwichtsproblemen. fysiotherapeuten gebruiken vaak oefeningen om de kracht en het bewegingsbereik in de gewrichten en spieren van een persoon te verbeteren. Soms gebruiken ze ook massagetherapie of elektrotherapie om ontstekingen of zwellingen te verminderen. Fysiotherapie heeft veel voordelen voor mensen met rugpijn, sportblessures, artritis of andere verwondingen aan het lichaam. Een gesprek met een fysiotherapeut over eventuele gezondheidsproblemen is de beste manier om te beginnen met het verbeteren van uw welzijn en gezondheid.

Tubigrip is een elastisch buisverband dat steun en compressie biedt aan lichaamsdelen zoals enkels, polsen en ellebogen. Het is gemakkelijk te gebruiken en is verkrijgbaar in verschillende maten voor een breed scala van zowel volwassenen als kinderen. Tubigrip verlicht pijn veroorzaakt door spierverrekkingen of gewrichtszwellingen en helpt mensen hun actieve, gezonde levensstijl te behouden. Het stelt hen in staat om allerlei activiteiten uit te voeren terwijl ze herstellen van een blessure of operatie. Het lichte, ademende materiaal maakt het ook comfortabel voor lange perioden van dragen. Met Tubigrip kunt u snel weer de dingen doen waar u van houdt.

Waarom?

Fysiotherapie is een belangrijk onderdeel van de professionele medische zorg en biedt patiënten met een breed scala aan lichamelijke aandoeningen verlichting en preventie. Deze vorm van genezing is gericht op het herstel van het vermogen van de patiënt om zich gemakkelijk te bewegen, pijn te beheersen en actief te blijven. Door fysiotherapie worden lichamelijke diagnoses nauwkeurig vastgesteld en beoordeeld voor de beste behandelopties, waardoor de beweging wordt verbeterd en ongemak wordt verminderd. Fysiotherapeuten gebruiken verschillende soorten oefeningen in combinatie met hands-on behandelingen zoals massagetherapie of ultrageluid om kracht, flexibiliteit, coördinatie en balans op te bouwen. Ze geven ook leefstijladvies over hoe u een gezonde houding kunt handhaven tijdens uw dagelijkse activiteiten, waardoor het risico op verdere gezondheidsproblemen afneemt. Het gebruik van fysiotherapie zorgt voor fysiologische resultaten van hoge kwaliteit die voor genezing zorgen die geen enkele andere methode kan bereiken.