Tygy fashion
Image default
Winkelen

3 populaire horlogemerken voor heren

Ben jij altijd op de hoogte van de laatste modetrends en probeer je er altijd verzorg bij te lopen? Je outfit maak je helemaal compleet met een sieraad. Vaak kiezen vrouwen voor een mooi armband of nekketting om hun uitstraling complementeren. Hoewel je bij dit bij mannen ook ziet, dragen in vergelijking met vrouwen veel minder mannen sieraden. Veel mannen dragen een stijlvol horloge als sieraad. Zoek jij als man ook een stijlvol en populair horloge? Dit zijn de vijf populaire horlogemerken voor heren van dit moment.

Rolex

Rolex is een merk die eigenlijk geen introductie nodig heeft. Heb je veel geld over voor een horloge en wil je indruk maken op je omgeving, dan moet je zeker een Rolex hebben. Veel bekende Nederlanders dragen een Rolex. Voor een horloge van het merk Rolex betaal je al gauw enkele tien duizenden euro’s. Rolex kent zijn oorsprong in Engeland, maar is inmiddels een wereldwijk populair merk. Wil je een stijlvol horloge om je pols en speelt geld geen rol? Kies dan voor een Rolex.

Citizen

Iets beter te betalen voor de gemiddelde mand is een horloge van het merk Citizen. Citizen is een horlogemerk uit Japan met al meer dan 100 jaar ervaring. Citizen probeert zich te onderscheiden van de concurrentie door horloges met vooruitstrevende technologie op de markt te brengen. Unieke designs met vooruitstrevende technologie zoals Eco-Drive.  De Eco-Drive horloge is de dunste lichtgevoede horloge ter wereld. Dit betekent dat het horloge zichzelf met behulp van de zon oplaadt. Een voordeel is dat je hierdoor dus geen batterij meer hoeft te vervangen. Hou je van horloges met een vooruitstrevende technologie gecombineerd met indrukwekkende designs die desondanks betaalbaar zijn? Ga dan voor een Citizen horloge.

Seiko

Net als Citizen is Seiko een Japans horlogemerk. Seiko bestaat al meer dan 130 jaar en is wereldwijd één van de bekendste horlogemerken van dit moment. De horloges van Seiko zijn gemaakt met oog voor detail. Zoek je een horloge met een leren of metalen band? Je hebt veel verschillende soorten stijlvolle Seiko horloges voor heren. De horloges van Seiko zijn verkrijgbaar in iedere vorm en voor iedere smaak, zo heb je ronde en vierkante horloges en horloges met een zilverstalen horlogeband en horloges met een leren band. Kortom, voldoende keuze voor horloge die past bij je outfit.