Tygy fashion
Image default
Mode en Kleding

Heren trouwschoenen nodig of juist iets anders? Neem een kijkje op Shoelia.nl

Voor heren trouwschoenen, eigen design schoenen, damesschoenen en schoenen met een prijskaartje waar u om lacht, neemt u een kijkje op Shoelia.nl: de website met een ruim aanbod aan (aparte) schoenen, die ieder iets unieks met zich meedragen. Shoelia verkoopt schoenen die (écht!) niemand anders heeft, zelfs niet de lokale Nelson bij u om de hoek. Als u een paar bij ons koopt, kunt u er zeker van zijn dat u originaliteit uitstraalt. Een goede reden om bij ons aan te kloppen!

Heren trouwschoenen- en dames trouwschoenen

Als u een trouwerij op de planning heeft staan, is een goed paar heren trouwschoenen- of juist 

dames trouwschoenen een must. U kent het wel: ieder draagt zowat dezelfde ietwat saaie trouwschoenen. De doorsnee kleur zwart, hetzelfde materiaal als ieder andere schoen… Kiest u voor Shoelia, dan kiest u voor bijzonder. Bijvoorbeeld onze ‘’Komodo Red’’, de schoen met een gave reptielenprint met donkerrode leer. Er zit een prachtige glans laag op en ieder paar is volledig met de hand gefinisht. Niet te vergeten: de Komodo Red heeft een rode zool van leer met – altijd handig – een anti-slip, die gemaakt is van rubber. Dit unieke paar maakt het complete plaatje gegarandeerd af. Ik hoor de mensen al sissen: ‘’Hoe komt hij/zij aan die enige schoenen?

Uitverkoop van schoenen en accessoires

Om de tijd zet Shoelia een aantal sensationele paar schoenen van Pepe Milan in de uitverkoop. Voor slechts €129,- kunt u al een uniek paar scoren. Let wel op dat alle maten die aangegeven staan, de laatst overgebleven maten zijn. Dit betekent dat u er vluchtig bij moet weten als u het exemplaar voor een scherpe prijs wilt aanschaffen. Zoals velen zeggen: ‘’Op is dan óók echt op!’’.

Wees origineel, kies voor Shoelia!

Wellicht bent u benieuwd naar de vele opties die Shoelia te bieden heeft. Onze medewerkers ondersteunen u graag bij het uitzoeken van het perfecte paar. We weten allemaal hoe lastig het kan zijn om met het correcte paar weer terug naar huis te keren. Shoelia zorgt ervoor dat dit verwezenlijkt. Een tevreden klant maakt ons immers tevreden!

Dus… bent u op zoek naar heren trouwschoenen, een paar in de uitverkoop of damesschoenen? Kom langs bij ons filiaal in Veenendaal of Groningen.