Tygy fashion
Image default
Mode en Kleding

Accessoires waar je iedere vrouw blij mee maakt

Wij vrouwen kunnen maar geen genoeg krijgen van accessoires. Het liefst vullen we al onze kasten met accessoires in alle kleuren, vormen en maten. Deze verzameldrang is bij de één iets heftiger dan bij de ander. Toch is het handig om te weten dat je bij het kopen van een cadeau altijd goed zit met  het geven van accessoires. Maar van wat voor soorten accessoires houden vrouwen nu eigenlijk? Hoewel dit per persoon kan verschillen, zetten wij de meest populaire voor je op een rij!

 

Tassen

Daar hebben we het al: tassen. Voor elke gelegenheid is er wel een bepaald soort tas te vinden. Of je nu een dagje gaat shoppen, naar de supermarkt gaat óf gaat flaneren op een festival, waarschijnlijk moet er voor elk moment een andere tas mee. Tassen die altijd wel in de smaak vallen zijn leren tassen in de kleuren zwart, beige en bruin. Dit zijn als het ware de ‘basics’ die iedere vrouw wel moet hebben. Natuurlijk kun je hiernaast ook gaan voor een merk tas in leuke printjes en kleurtjes, waaronder een tas Ted Baker. Zo wordt de tas een échte eye catcher en voldoet die niet alleen aan praktische eisen, maar wordt het ook onderdeel van de outfit zelf. Dit geldt ook voor kleinere tasjes die je om je heup of schouder hangt. Deze zijn vaak net groot genoeg dat je telefoon en portemonnee er in pas en dienen als onderdeel van de gehele outfit.

 

Sieraden

Sieraden is nogal een ruim begrip, waar de smaken nogal in verschillen. Zo heb je gouden en zilveren sieraden én opvallende en onopvallende designs. Over het algemeen geldt ‘less is more’. De meeste vrouwen geven toch de voorkeur aan wat minimalistische sieraden en niet aan opzichtige sieraden met veel diamantjes. Zo kun je er namelijk meer dragen en zal het niet te veel aandacht afleiden van de outfit zelf. Veel vrouwen dragen graag dunne armbandjes en schattige oorbelletjes. Hiernaast zijn ringen ook een gewild sieraad. Een horloge is ook een subtiele accessoire die geliefd is bij veel vrouwen. Dit sieraad kan juist heel stoer zijn of klassiek en elegant. Dit is maar net afhankelijk van de rest van de sieraden en de kleding waarbij het gedragen wordt. Hoewel iedere vrouw blij wordt van een horloge Armani, zijn er ook wat goedkopere merken die de outfit een finishing touch geven. Vooral leren bandjes in pastel kleurtjes zijn op het moment heel hip óf stalen mesh bandjes, in de kleuren zilver, goud en roségoud.