Tygy fashion
Image default
Banen en opleidingen

FINANCIEEL-ADMINISTRATIEF MEDEWERKER

Functieomschrijving

Bent u een uitvoerend winnaar? Werk je graag zelfstandig? Rechterhanden = onzin uitstrekken, onzin? Werk je nauwkeurig en weet je hier goed mee om te gaan? Lees het dan snel!

Voor een schildersbedrijf in Zwolle zijn wij op zoek naar financieel managers die minimaal een paar uur per week kunnen werken. Het schildersbedrijf is een toonaangevend familiebedrijf en teamwork is essentieel. Je werkt in een kortlopend communicatieteam. De omzet van dit bedrijf is klein omdat ze zich thuis voelen. Ben je nog op zoek naar stabiliteit?

Je beheert en controleert de werkelijke kosten van lopende projecten. Daarnaast controleert, codeert en handelt u debiteuren, crediteuren en grootboekbeheer af. U registreert zich op tijd om alle loonadministratie te verwerken. Je gaat werken met Gilde / Handsoft. Ben je nog niet thuis? Dan krijg je training!

Wat krijg jij van ons?

Je kunt elk jaar een fulltime vakantie krijgen. U kunt gratis deelnemen aan onze GoodHabitz-training via uw T-Point-account. Bij Centraal Beheer Achmea bieden wij u aantrekkelijke kortingen op diverse verzekeringen. Profiteer van voordelen via onze Employee Benefits Shop.

Wij vragen van jou

De minimale administratieve graad van het secundair onderwijs, bij voorkeur aangevuld met MBO-niveau. Je hebt ervaring met projectmanagement. Je hebt een uitgebreid begrip van het softwarepakket Microsoft Office. Op maandag ben je in ieder geval de hele dag vrij. Je woont in de regio Zwolle. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Sollicitatieprocedure

Je hebt een account nodig om je aan te melden. U kunt dit formulier eenvoudig aanmaken via het aanmeldingsformulier wanneer u voor het eerst solliciteert. Bij de volgende applicatie logt u in en worden uw gegevens opgehaald. Met uw account kunt u inloggen op T-Point. Hier kun je de voortgang van de sollicitatie volgen en je persoonlijke gegevens en cv invullen zodat wij de meest geschikte baan voor jou kunnen vinden.

Over

Passend werk betekent werken in een toonaangevend bedrijf. We bieden elke dag een verscheidenheid aan banen, van zorg, technische functies tot horeca, parttime, fulltime, tijdelijk of vast. Er is altijd wel een baan die bij je past. Wij garanderen een tijdige en correcte uitbetaling van uw salaris, evenals persoonlijke begeleiding en aandacht. Daarnaast bieden we een breed scala aan opleidingsmogelijkheden om uw carrièremogelijkheden zeker te stellen, zeker als u al lang bij ons werkt.

https://www.vindazo.nl/keywords/financieel-administratief-medewerkster.html