Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Een botox behandeling

Botox, we horen er steeds vaker mensen over praten en mensen nemen steeds vaker een botoxbehandeling. In 2009 werden er zelfs 4.795.357 botox behandelingen gedaan. Een vraag die je vaak hoort is wat is botox nou eigenlijk? En wat kan je ermee behandelen? In dit artikel zal u de antwoorden krijgen op deze vragen.

Botox is de bekendste van een groep van medicijnen die uw spieren laten ontspannen. Botox wordt vaak gebruikt om de rimpels tijdelijk te laten verdwijnen, hierbij kan u denken aan fronsrimpels, aan kraaienpootjes en aan voorhoofdsrimpels. Het is niet zo dat botox alleen hier tegen werkt. Botox werkt ook tegen hals krampen, overmatig zweten of tegen een overactieve blaas. Botox tegen migraine werkt ook, dit werkt vooral bij de mensen met chronische migraine.

In principe blokkeert botox de signalen van zenuwen die ervoor zorgen dat spieren samentrekken. Botox injecties zijn gewoon veilig, als ze maar worden ingebracht door een ervaren arts. Omdat het tijdelijk werkt, kan het wel langdurig worden gebruikt zonder uw gezondheid aan te tasten. De bijwerkingen die voornamelijk voorkomen zijn een zwelling of blauwe plek op de injectieplaats, hoofdpijn of symptomen van griep. Als de injecties niet correct zijn geplaatst door de arts, kan de botox zich verplaatsen naar aangrenzende weefsels, daardoor kan u last krijgen van hangende oogleden of bijvoorbeeld een rare positie van de wenkbrauwen.

Het is verstandig om een botox behandeling pas te laten uitvoeren vanaf uw dertigste tot en met uw zestigste levert het de meeste voordelen op. Als uw zwanger bent moet u uiteraard geen botox gebruiken. Een botox behandeling moet zoals al gezegd is goed gebeuren, hierdoor is het belangrijk dat u zorgvuldig een arts uitkiest en er goed over nadenkt. Faceland is een bedrijf die ook botox behandelingen uitvoert en zou u hier verder mee kunnen helpen.

http://faceland.nl/