Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Draagzakken kopen voor je baby

Voor leuke en unieke draagzakken ben je aan het juiste adres bij Opjebuik.nl. Bij Opjebuik.nl werken wij met de beste merken en kun je kiezen uit vele verschillende patronen en kleuren waardoor er altijd een geschikt draagzak tussen zit voor jou en je baby. Ook als je naar iets anders op zoek bent voor je kleintje, bijvoorbeeld juist een draagdoek, kun je bij ons terecht. Wij werken met verschillende maten, materialen en gewichten zodat je kunt kijken wat jij het prettigst vindt en waar jouw baby ook gelukkig van wordt. Vind je het lastig om te kiezen? Schakel dan onze hulp in!

Diverse draagzakken; geschikt voor iedereen

Ons assortiment draagzakken op Opjebuik.nl is zo groot waardoor er altijd een zak tussen zit die is geschikt is voor jou en je baby. Zo vind je bijvoorbeeld bij ons zakken met een half clicksysteem. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Bondolino Plus Regular limited’. Deze draagzak heeft een half clicksysteem en is ideaal voor als je zo snel mogelijk je kleintje wil gaan dragen. Door zijn verstelbaarheid kan je je kindje tot broekmaat 92 blijven dragen als je dat zou willen. Het is makkelijk te verstellen door het klittenband. Ook hebben wij zakken en doeken met een knoopsysteem. Het is maar net wat jij zelf handiger of prettiger vindt. Toch liever een volledig clicksysteem? Ook dat is geen enkel probleem. Wij hebben bijvoorbeeld de ‘LennyLamb Onbuhimo Angel’ draagzak in ons assortiment die voornamelijk geschikt is voor peuters of kinderen die al in staat zijn om te zitten. De zak is bedoeld om op je rug te dragen in plaats van op je buik zoals bij vele andere zakken. Je kindje kan er makkelijk ingezet worden door het eenvoudige clicksysteem.

Opjebuik.nl

Opjebuik.nl is opgericht door Eva doordat zij het zelf ook prettig vond om haar kindjes te dragen. Zij begon zich hier steeds meer in te verdiepen en wilde graag ook zelf haar doeken gaan ontwikkelen. Nu vind je in de collectie niet alleen draagzakken maar ook geweven doeken, meitai’s en ringslings. Kijk voor het gehele assortiment op de website van Opjebuik.nl.