Tygy fashion
Image default
Mode en Kleding

Deze mannenkleding is onmisbaar in iedere kast

Van een simpel wit T-shirt tot een stijlvol horloge: dit zijn de fashion items die iedere man in zijn bezit moet hebben. Deze mannenkleding zal nooit uit de mode raken, het is dus een duurzame investering en is vooral handig als je niet van winkelen houdt.

Een T-shirt met een grappige tekst of een jasje met een bloemenpatroon; voor even kunnen ze heel leuk zijn, maar na een jaar trek je waarschijnlijk iets anders uit de kast. Sowieso is het volgen van de modetrends een behoorlijk vermoeiende opgave. Volg daarom het volgende advies op: schaf deze tijdloze klassiekers aan die altijd hip zullen blijven. Zo zie je er altijd stijlvol uit, zonder dat je ieder seizoen een nieuwe garderobe inhoud hoeft aan te schaffen. Tip: https://www.hemdvoorhem.nl/calvin-klein-ondergoed

Een wit T-shirt

Een T-shirt en jeans maken al sinds jaar en dag de ultieme casual look. En hoewel het soort spijkerbroek dat op een gegeven moment hip is om de paar jaar veranderd, blijft een wit T-shirt een gouden oude die niet trendgevoelig is. Hoewel er shirts zijn die je al voor een paar euro kunt kopen, is een beetje extra uitgeven aan een kwaliteitsshirt zeker de moeite waard.

Een stijlvol horloge

Hoewel je waarschijnlijk als je wilt weten hoe laat het is gewoon op je telefoon kijkt, moet je de kracht van een mooi horloge niet onderschatten. Het heeft iets klassieks en kan een simpele outfit een fancy touch geven. Als je een horloge wilt hebben dat de komende zestig jaar meegaat, kun je het beste je geld uitgeven aan een met een metalen band en niet een leren, die slijt in de loop der tijd sneller. Uitgelicht: https://www.hemdvoorhem.nl/tommy-hilfiger-ondergoed

Oxfords

Oxfords zijn die nette schoenen, in het zwart of in het bruin, die menig man onder zijn pak draagt. Grote kans dat je een vader of een grootvader hebt die sinds zijn achttiende al op dezelfde Oxfords rondloopt. Oxfords zijn schoenen die je trouwerij aanhebt en op de dag dat je ter aarde wordt gelegd. Een investering voor het leven (en daarna) dus!