Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Ouderdom komt met gebreken én een lichaamsdroger

Ouderdom komt met gebreken, zo luidt het spreekwoord. Ouderen vallen vaker, waar ze langdurig last van kunnen ondervinden. Om ongevallen daarom te voorkomen, kunnen er daarom verschillende voorzorgsmaatregelen getroffen worden. Om te beginnen kunnen er stangen in het toilet en de badkamer geïnstalleerd worden, die houvast moeten bieden tijdens een douchebeurt of toiletbezoek van ouderen. Daarnaast is het mogelijk om antislip sokken te dragen, zodat ouderen niet snel uit zullen glijden op een gladde badkamer vloer. Echter, de meest recente ontwikkeling van Lavicta kan een aanzienlijk groot voordeel bieden aan ouderen met mobiliteitsproblemen. Zie hier namelijk de lichaamsdroger!

De lichaamsdroger van Lavicta is niet alleen uitermate geschikt voor ouderen, maar biedt ook grote voordelen aan ieder die zijn badkamer wil omtoveren tot een wellness. Ook mensen met huidproblemen of ouderen in verpleeghuizen hebben baat bij deze uitvinding. De lichaamsdroger werkt ideaal in drie eenvoudige stappen. Allereerst is het uiteraard belangrijk om een heerlijk warme douche te nemen, anders is de lichaamsdroger natuurlijk niet nodig. Vervolgens kun je de lichaamsdroger activeren door op de grote witte knop te drukken, die op een gewenste locatie in de badkamer geplaatst kan worden. Daarna moet er alleen nog een rondje gedraaid worden, zodat alle plekken op je lichaam gedroogd worden. Op die manier ben je van top tot teen droog, zonder dat je hier een handdoek voor hoefde te gebruiken. Wil jij ook afdrogen zonder handdoek? Aarzel dan niet om te investeren in de lichaamsdroger.

Huidproblemen, moeite met afdrogen of mobiliteitsproblemen kunnen ervoor zorgen dat een douchebeurt voor jou een hele opgave is geworden. Echter, met de lichaamsdroger kun je hier gedag tegen zeggen. Op de website van Lavicta kun je deze body dryer kopen, waardoor jij voor altijd zonder probleem kan douchen en drogen na afloop. Voor meer informatie over de lichaamsdroger kun je de website van Lavicta raadplegen!

https://lavicta.nl/