Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Stijging vacatures schuldhulpverlening

Momenteel vrezen er heel veel mensen voor hun baan. Dit komt natuurlijk door de uitbraak van het COVID 19 virus en de maatregelen die tegen de verspreiding van dat virus zijn genomen. Want de horeca industrie heeft bijvoorbeeld 3 maanden stil gelegen, en mag straks beperkt open. Het is maar de vraag hoeveel bedrijven dat zullen overleven. Hetzelfde geldt voor andere industrie waarbij aanwezigheid op de werkvloer belangrijk is, maar die niet vitaal of cruciaal werk doen. Ook zij hebben hun werk nu al bijna 10 weken stil moeten leggen.

Maar als die bedrijven het niet overleven, zullen er heel veel mensen zonder werk komen te zitten. Die zullen dus allemaal in crisistijd op zoek moeten gaan naar een nieuwe baan voor een nieuw inkomen, wat natuurlijk ontzettend lastig is, omdat er in zo’n tijd veel mensen op zoek zijn naar een baan, en weinig bedrijven daadwerkelijk vacatures open hebben staan. Er zullen dus heel veel mensen zijn die voorlopig geen werk kunnen krijgen en dus in de schulden kunnen komen.

En daardoor zullen Vacatures gemeente een hoogtetijd kennen. Want als veel mensen in de schulden zitten, zullen veel mensen daarbij hulp nodig hebben. Daar kan dus ook gebruik van gemaakt worden nu. Zie jij aankomen dat je ontslagen gaat worden bij je huidige werk? Verdiep je dan nu alvast in WMO en schuldhulpverlening. Volg bijvoorbeeld een online studie op dat gebied. Dan kan je straks, wanneer nood aan de man is, in rollen op de Vacature junior wmo consulent. Langzaam kun je je dan opwerken naar een steeds hoger betaalde baan. En het belangrijkste is natuurlijk dat je dan dus wel werk hebt, en niet op zoek hoeft en ook niet van een uitkering hoeft te leven. Het is dus ideaal om te doen als je gebruik wilt maken van deze ontwikkelingen.

https://professionalpartners.nl/vacatures/