Tygy fashion
Image default
Mode en Kleding

Dé Sokkentrends van 2021

Dé Sokkentrends van 2021

Sokken. Zijn dat niet die dingen die je voeten beschermen tegen de schoen? Ja zeker! Daar hebben we het over! Maar een sok is veel meer dan dat.

Vandaag de dag is een sok misschien wel het meest excentrieke kledingstuk! De dagen van saaie zakelijke sokken, of de witte sportsokken zijn voorbij. Iedereen loopt vandaag de dag met een blitse sok aan de voet. Van kleurrijke prints tot de drukste motieven, niets is tegenwoordig meer te gek. Heb je een duffe outfit aan? Dan kan een leuke sok je gehele outfit veranderen.

We begrijpen dat je nu staat te springen van enthousiasme. Snel je blitse sokken uit de kast halen, zodat je weer goed voor de dag kan komen. 

Heb jij nog geen opvallende sokken? Dat geeft niets! In deze blog vertellen wij je namelijk welke sokken je moet scoren anno 2021. Alvast een tipje van de sluier: het zijn niet de welbekende witte sportsokken. 

Sokken voor onder je pak

Een kostuum, ook wel pak, is vaak een zakelijke outfit. Een pak wordt vaak als mooi ervaren. Dit geeft je twee verschillende opties. 

  1. Je zakelijke outfit complementeren met bijvoorbeeld een standaard sok;

  2. Lekker tegendraads een paar grappige sokken, of gekke sokken uit de kast trekken.

Welke optie het wordt, ligt voornamelijk aan de gelegenheid. Sta je op het punt een belangrijke deal te sluiten voor het bedrijf waar je werkzaam bent? Dan is optie 1 misschien wel de juiste optie. Heb je een bruiloft van je beste vriend, neef of kennis? Dan blijft enkel optie twee over.

Over enkels gesproken, zorg dat je nooit je blote enkel onder een pak ziet. Korte sokken onder een pak zijn dus een no-go. 

Welke sokken onder een casual outfit?

Draag je je alledaagse kloffie? Dan zijn er geen grenzen meer. Ga vandaag voor de sokken die jij het leukste vindt. Of het nou die gave panterprint sokken zijn, of je regenboog sokken. Vandaag maakt het niet uit.

Is je outfit niet al te kleurrijk? Ga dan juist voor een kleurrijke sok! Iets moet je outfit opvrolijken, toch? 

Heb je een outfit aan met een drukke print? Misschien is het dan leuk om een sok te kiezen met een neutrale print, maar wel een felle kleur.

Dit zijn slechts richtlijnen, jij schrijft namelijk je eigen regels. De sok maakt vandaag de outfit, dus haal alles uit de kast!

Hét merk sokken van 2021

Als je aan grappige sokken of gekke sokken denkt, dan schiet de naam Happy Socks bij vele van jullie al snel in de gedachten. Dat is helemaal niet zo gek, aangezien zij al meerdere jaren een bekende speler in de markt zijn. Een sokkenmerk dat de laatste tijd sterk aan het groeien is, is XPOOOS. Zij bieden misschien nog wel gekkere sokken aan. Dit verklaart ook de snelle groei. Wil jij ook opvallen deze zomer? Neem dan zeker eens een kijkje bij deze webshop.

https://www.xpooos.com/nl/