Tygy fashion
Image default
Onderwijs

Circusdag als jaarafsluiting

Circusdag als jaarafsluiting

Het zit er weer aan te komen, het einde van het schooljaar. U en de leerlingen van uw basisschool zullen anders terugkijken op dit schooljaar als andere, het was een jaar wat voor iedereen om meer moeite en aanpassingsvermogen vroeg als normaal. Daarom is het een goed idee om het schooljaar zo positief mogelijk af te sluiten, voor zowel u als uw leerlingen. Een circusdag is hier een goed idee voor, de leerlingen kunnen dan op hun laatste dag samen actief beziggaan met activiteiten die zowel leuk als leerzaam zijn. Een circusdag georganiseerd door Grote Broer is er altijd een die u en uw leerlingen zullen onthouden. 

Grote Broer werkt altijd samen met de beste workshopdocenten, bij elk dagproject staan er dus echte docenten voor de groep die zowel ervaring hebben met hun discipline als het geven van workshops. Deze docenten weten precies hoe ze uw leerlingen kunnen motiveren om aan de slag te gaan, bovendien houden deze docenten goed het overzicht en bewaren ze de veiligheid tijdens deze actieve dag. 

De Circusdag

De circusdag is een drukke, actieve en motiverende dag. Bovendien zullen uw leerlingen veel nieuwe dingen leren en gaan ze met een grote glimlach naar huis. Een circusdag zit vol met succesmomenten, iets wat goed is voor de leerlingen om te ervaren. Het ervaren van een succesmoment zorgt dat je beter je best gaan doen en vriendelijker wordt tegen je klasgenootjes. Schrik er dus vooral niet van als er veel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes worden gemaakt tijdens een circusdag. 

De organisatie van de circusdag wordt uitgevoerd door Grote Broer, de school zelf heeft hier bijna geen werk aan. De school hoeft slechts aan te geven wat de wens is, Grote Broer zorgt ervoor dat deze wens wordt gerealiseerd. Interesse? Neem dan eens een kijkje op onze website! 

https://www.grotebroer.nl/