Tygy fashion
Image default
Beauty en verzorging

Bepanthen: wanneer en hoe gebruiken?

Mensen met een droge of gevoelige huid weten vaak niet wat ze moeten doen om deze te verzorgen. Vaak wachten zij totdat hun huid er slecht uitziet voordat zij iets gaan doen. Dit is jammer, want je kunt beter voorkomen dan genezen. In dit artikel vertellen we je meer over bepanthen en hoe je deze het beste kunt gebruiken.

wat is Bepanthen?

Bepanthen is een productlijn ontwikkeld om de droge of gevoelige huid te helpen beschermen, verzorgen en herstellen. Het is vooral geschikt voor mensen met een zeer droge gezichtshuid. Bepanthen Derma Hydrating Cream helpt de hoeveelheid vocht die uw huid verliest te verminderen, zodat deze weer zacht en soepel aanvoelt. Daarnaast is er ook een Bepanthen tattoo creme die je gebruikt voor de verzorging van je tatoeage nadat deze gezet is.

U kunt Bepanthen in elk stadium van uw huidverzorgingsroutine beginnen te gebruiken – of u de eerste tekenen van droogte nu wel of niet heeft opgemerkt. Om het meeste uit dit product te halen, brengt u het tweemaal daags aan op een gereinigde huid: eenmaal ’s ochtends en nogmaals voor het slapen gaan. Masseer het eenmaal aangebrachte product zachtjes in uw gezicht totdat het volledig is opgenomen. Door een beschermend laagje op de huid, bent u goed uitgerust om de dag door te komen.

Waarom u het zou moeten gebruiken

Het gebruik van Bepanthen is een geweldige manier om een droge, gevoelige huid te voorkomen en te behandelen. Het helpt uw gezichtshuid gehydrateerd, zacht en soepel te houden. Het is belangrijk om het in elk stadium van uw huidverzorgingsroutine te gaan gebruiken – zelfs als u nog geen tekenen van droogte heeft opgemerkt – zodat u een goede gezondheid van uw huid kunt behouden. Breng het twee keer per dag aan voor het beste resultaat: één keer ’s ochtends en één keer voor het slapen gaan. Als u dit advies opvolgt, hoeft u niet te wachten op droge plekken om uw huid te verzorgen!