Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Anti-allergie kussensloop

Satijnen anti-allergie kussensloop verkopen

Beauty Pillow is dé specialist als u een goed werkend anti-allergie kussensloop voor de verkoop zoekt. Het idee dat polyester zorgt voor overmatig zweten, is niet meer van deze tijd. Het speciaal door ons geselecteerde satijn is van een zware kwaliteit en heeft geen uitwasbare coating. De fijne structuur van de dicht geweven stof is anti-allergeen, zodat huisstofmijt en pollen zich niet kunnen nestelen. Ook reguleert het materiaal de talgproductie en ruwt het de huid niet op, waardoor deze kalmeert. Puistjes en acné verminderen en slaapvouwen verdwijnen. Gun uw klanten een heerlijke nachtrust en meld u aan als reseller.

Anti-allergie kussenhoezen bestellen voor uw klanten

De mooiste anti-allergie kussenhoezen bestellen doet u natuurlijk bij Beauty Pillow. In onze webshop ziet u alle trendy kleuren overzichtelijk bij elkaar. Nadat u uw account heeft aangemaakt en uw favoriete set heeft uitgekozen, sturen wij het pakket snel naar u op. De enige voorwaarde is dat u een geldige inschrijving heeft bij de Kamer van Koophandel en, als u voor de eerste keer bestelt, minimaal twintig stuks afneemt. De winkeladviesprijs is €23,95 en de Beauty Pillow kan online niet onder deze prijs worden aangeboden. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, stuur dan een bericht naar info@beatypillow.nl.

Luxe anti-allergie kussensloop verkopen

Wilt u het beste anti-allergie kussensloop verkopen in uw salon maak dan kennis met Beauty Pillow. Niet alleen is het hoogwaardige satijn een weldaad voor een allergische en vurige huid, maar ook het haar profiteert van de vele voordelen. Zo blijft het kapsel beter in model, krijgen gespleten punten geen kans en behoren klitten en pluis tot het verleden. Het haar wordt minder snel vet en neemt verzorgingsproducten beter op. Behalve dat uw klanten profiteren van de verzorgende eigenschappen geeft het zachte materiaal ook een gevoel van pure verwennerij. Onze satijnen hoes is een echte aanwinst voor uw salon, dus doe uw bestelling vandaag nog.