Tygy fashion
Image default
Aanbiedingen

7 handige dingen om te doen op weg naar je werk

werk zoeken

Blogger Lee Fisher vertelde in haar Medium-column waarom het belangrijk is om plezier te hebben op de weg naar je werk, en stelde verschillende activiteiten voor die je met plezier een paar uur in het openbaar vervoer of in de file staan.
1. Audioboeken

De beste manier om het meeste uit uw tijd op de weg te halen, is door naar audioboeken te luisteren. Je kunt naar fictie luisteren of iets meer leerzaams.

In ieder geval zul je je niet vervelen en daarbij iets nieuws leren. Als je geen fan bent van audioboeken, luister dan naar verschillende verhalenvertellers en zoek iemand die je leuk vindt. Als dit formaat je nog steeds niet bevalt, probeer dan e-books.
2. Leer de taal

Talen leren onderweg is een productief tijdverdrijf. Bijna ieder van ons gaat al lang een taal leren, maar doet het niet vanwege een gebrek aan vrije tijd. Luister naar educatief materiaal in de metro of bus.

Als u aan het rijden bent, kunt u natuurlijk niet naar het scherm kijken en de spelling analyseren, maar niets houdt u tegen om uw woordenschat en uitspraak te ontwikkelen.

Als je diepgaand wilt oefenen, koop dan een audiocursus in de App Store of Google Play Store. Vergeet ook niet dat YouTube vol staat met educatieve video’s om u te helpen de basis onder de knie te krijgen.
3. Maak een takenlijst

Onderweg kunt u uw werkdag plannen. Een to-do-lijst maken en je gedachten en doelen ordenen kan nooit kwaad. Dit is natuurlijk niet zo’n lonend tijdverdrijf als boeken lezen en een taal leren, maar nog steeds beter dan telefoneren.
4. Schrijf

Een andere optie is om te schrijven. Schrijf een gedicht, kort verhaal of werk aan het volgende hoofdstuk van je boek. Of je nu een doorgewinterde schrijver bent of gewoon tijd wilt doden, probeer het eens. Om dit te doen, kunt u zelfs de eenvoudigste apps op uw telefoon gebruiken.
5. Chat met familie of vrienden

Probeer onderweg vrienden of familie te bellen. Het kan natuurlijk geen kwaad om ze te waarschuwen en te vragen of ze ’s ochtends of’ s avonds kunnen praten, maar als ze ook werken, zullen ze zich, net als jij, vervelen als ze thuiskomen van hun werk, en dat zullen ze ook graag doen. praat tegen je.
6. Sociale media of marketing

Als u besluit om tijd door te brengen op sociale media, scrol dan niet door de eindeloze nieuwsfeed. E-mail vrienden en familie. Ontmoet nieuwe mensen met dezelfde interesses. Gebruik sociale media voor communicatie, niet voor hersenloos scrollen.

Als je een creatief persoon bent en betrokken bent bij een of ander project aan de kant waar je jezelf moet promoten of iets moet verkopen, neem hier dan meer tijd voor. Doe mee met marketing. Update sociale media, tweet iets.
7. Ontspanning of meditatie

Als het woon-werkverkeer lang is en uw dag meestal erg stressvol is, probeer dan te ontspannen en te mediteren. Als je een duwtje nodig hebt om aan de slag te gaan, download dan de meditatie-app. Daar kun je een timer instellen zodat je je stop niet mist. Neem je koptelefoon mee. Ze beschermen u tegen het lawaai van het openbaar vervoer.

Door uw productieve tijd onderweg te maximaliseren, kunt u burn-out voorkomen, vooral als u ver van kantoor woont. De extra twee uur onderweg maken ons nog meer vermoeid. Daarom is het belangrijk om deze tijd verstandig te gebruiken.

Onderweg lezen of omgaan met dierbaren zal u een beter gevoel geven. Je verandert iets saai en vermoeiend in iets productiefs.

https://vacatures.today/cat/Office Management20.html

https://www.vindazo.be