Tygy fashion
Image default
Aanbiedingen

Waar kan ik sieraden kopen voor mijn bedrijf?

Waar kan ik sieraden kopen voor mijn bedrijf?

Wil jij een eigen sieraden webshop starten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al een eigen winkel in kleding, maar wil je er ook sieraden bij verkopen? Ga dan op zoek naar een groothandel sieraden om inkopen te doen van de meest leuke sieraden items. Daar kun je een heel eigen sieradencollectie samenstellen en shop je alle benodigdheden, zoals sieraden displays en verpakkingsmaterialen om de sieraden in te verpakken en presenteren. Maar waar vind je nu zo’n groothandel?

Sieraden inkopen bij een groothandel

Online zijn er verschillende aanbieders van sieraden te vinden. Wanneer je sieraden gaat inkopen bij een groothandel, is het belangrijk om te checken of het bedrijf is gevestigd in Europa. Zo ben je zeker dat je producten inkoopt naar Europese richtlijnen en je de producten binnen enkele werkdagen ontvangt. Daarbij is het goed om sieraden in te kopen die gelijklopen met de trends van het seizoen. Groothandels in Europa zijn gericht op de westerse markt en bieden daarvoor ook een passend aanbod met trendy items. Vaak heb je een geldige KvK en/of btw-nummer nodig om een account aan te maken en een order te plaatsen!

WFC Amsterdam

Online inkopen heeft veel voordelen, maar het is logisch dat je de producten voor verkoop eerst wil zien. Kwaliteit is belangrijk en dat is niet altijd af te lezen van een foto. Het is in dit geval dan zeker de moeite waard om even een bezoek aan het World Fashion Center in Amsterdam. In dit grote centrum zitten allemaal groothandels gevestigd, actief in de modebranche. Als fashion ondernemer is het mogelijk om een pas aan te vragen met een geldig KvK-nummer, zodat je toegang krijgt tot het WFC. Zo kun je tientallen groothandels bezoeken om sieraden inkopen te doen voor jouw winkel of webshop.

Een van de grootste groothandel sieraden van Nederland, is Yehwang. Zij hebben een breed assortiment aan sieraden gemaakt van verschillende materialen, zoals stainless steel en gold plated.  Maak een account aan op de webshop of bezoek de showroom in het WFC en ontvang 15% korting op je eerste bestelling!

 

https://www.yehwang.com/