Tygy fashion
Image default
Beauty en verzorging

Waar gaat DMK-enzymtherapie over?

DMK Enzyme Therapy is een medische therapie die enzymen en peptiden gebruikt om huidaandoeningen te behandelen. Het maakt gebruik van een effectieve combinatie van enzymen, peptiden en voedingsstoffen om het lichaam te helpen zichzelf van binnenuit te genezen. DMK Enzyme Therapy is een natuurlijk alternatief voor chemische peelings, dermabrasie en laserbehandelingen. Het kan in klinieken zoals Mourits huidkliniek. Het belangrijkste verschil tussen DMK-enzymtherapie en andere vormen van behandeling is dat er geen chemicaliën of aderlatingen nodig zijn, zoals bij veel andere procedures wel het geval is. Het lichaam van de patiënt geneest zichzelf op natuurlijke wijze door gebruik te maken van de voedende eigenschappen van vitamines, mineralen en aminozuren die worden aangetroffen in voedingsmiddelen zoals fruit en groenten. Deze vitamines en mineralen worden vervolgens gecombineerd met enzymen en andere voedingsstoffen die helpen bij het herstellen van beschadigde huidcellen. DMK Enzyme Therapy is niet bedoeld om conventionele behandelingen zoals chemische peelings of dermabrasie te vervangen. Het wordt eerder gebruikt om ze aan te vullen.

Is DMK-enzymtherapie goed voor de behandeling van acne?

DMK Enzyme Therapy is een natuurlijk genezing systeem voor acne. Het is een van de beste acne behandelingen die kan helpen het uiterlijk van acne te verminderen en een heldere, gezonde huid te krijgen. Het werkt door de huidbarrière af te breken, waardoor het lichaam zichzelf van binnenuit kan genezen. Het helpt ook om de balans in het natuurlijke genezingsproces van uw lichaam te herstellen en bevordert de homeostase. Daarnaast kan het helpen bij vele andere aandoeningen. DMK Enzyme Therapy wordt al duizenden jaren in India en China gebruikt om alles te behandelen, van acne tot eczeem, psoriasis en meer.

Is DMK-enzymtherapie een veilige behandeling?

DMK Enzyme Therapy is een veilige en effectieve behandeling van wonden, brandwonden, zweren en huidaandoeningen. Het helpt ook om littekens te verminderen en genezing te bevorderen. Als u bijvoorbeeld een brandwond aan uw hand heeft en overweegt om deze behandeling te gebruiken, zal het beginnen te werken zodra het uw lichaam binnenkomt. U zult onmiddellijk een gevoel van warmte en tintelingen voelen in het gebied dat gewond is geraakt. Uw huid kan enkele uren na het begin van de behandeling rood of roze van kleur worden. Dit is echter normaal en geeft aan dat het goed werkt. In aanvulling,

DMK Enzymtherapie is een gepatenteerd product dat op grote schaal in Europa wordt gebruikt. Dit komt door de effectiviteit en extreem lage bijwerkingen.