Versier je trap

Tygy-fashion

Als alles heel gewoontjes en neutraal is, dan is er echt niks leuks aan. Het is toch veel fijner om een beetje kleur en leven in je huis te hebben?! Daar wordt je zelf ook opgewekt van en het is nog eens gezellig ook. Natuurlijk kan je van alles aan je huis gaan doen om het vrolijker, leuker en gezelliger te maken, maar ons advies is om te beginnen met alles om de trap heen, dus ook de trapleuningen. In de meeste Nederlandse huizen is de trap namelijk het centrale punt van het huis. De meeste mensen in Nederland wonen in een rijtjeshuis met één of meerdere verdiepingen. Helaas kunnen maar heel weinig mensen zich een lift veroorloven, dus zullen de meeste van ons het maar moeten doen met een trap. Daar is ook helemaal niets mis mee. Maar goed, als je je trap wil versieren dan zijn er verschillende opties. In dit artikel vertel ik je alles over de opties die je hebt.

 

Een eerste tip, is om je trap te versieren met speciale trapstickers. Deze stickers plak je op de stootborden van je trap en zo krijgt je trap meteen een nieuwe, leuke look. Deze stickers zijn relatief goedkoop en ze zijn ook nog eens heel makkelijk op te plakken en te verwijderen. Met trapstickers kan je je trap echt heel makkelijk omtoveren tot een tropisch paradijs of misschien wel een winters sprookjesland.

 

De tweede optie, is om te werken met verlichting. Dit is op verschillende manieren mogelijk. Je kan bijvoorbeeld je trap balustrade (als je die hebt) omwikkelen met een lichtsnoer, bijvoorbeeld met fairy lights. Een ander idee is om je trap te verlichten met speciale ledlichten in de stootborden. Zo kan je de trap gemakkelijk vinden in het donker en het ziet er ook nog eens heel mooi uit.

 

Een laatste tip is om ook de wanden rondom de trap niet te vergeten, die kan je namelijk ook heel goed versieren! Denk bijvoorbeeld aan mooie fotolijsten of schilderijen.

https://www.lamiwood.nl/