Tygy fashion
Image default
Winkelen

Bedrijven in Genk

Genk is een stad die deel uitmaakt van de provincie Limburg in België. Genk is een dynamische stad met veel investeringen in verschillende sectoren die gecombineerd worden met cultuur, toerisme en natuur in de regio. Er zijn er veel bedrijven gevestigd in Genk die zorgen voor het economische welzijn van stad en de omgeving. In dit artikel wil ik een korte introductie geven van deze bedrijven en wat ze te bieden hebben als je toekomstige zakenpartner.

IDM Group

De IDM Group is een IT-dienstverlener die zorgt voor innovatieve softwareoplossingen voor bedrijven. Het bedrijf is een toonaangevende speler in de regio met de meest geavanceerde technologieën. Het team van IDM Group bestaat uit ervaren professionals die hun kennis en ervaring gebruiken om klanten te voorzien van slimme technologie-oplossingen.

Kontich Group

Kontich Group is een van de grootste constructiebedrijven in België. Het bedrijf heeft een lange ervaring met bouwprojecten zoals bedrijfsgebouwen, kantoren en woningen. Met hun professionele kennis en expertise bieden ze hun klanten de beste oplossingen voor verschillende bouwprojecten. Ze hebben ook toegang tot de meest moderne technologieën voor de bouwsector.

Sumo

Sumo is een IT-bedrijf dat gevestigd is in Genk. Ze houden zich bezig met het ontwikkelen van innovatieve software, hardware, websites en mobiele applicaties. Ze hebben professionele teams die complexe software-oplossingen voor bedrijven ontwikkelen voor vele verschillende markten. Sumo biedt ook training aan voor hun klanten die hun bedrijf willen uitbreiden.

Conclusie

Genk is een stad met veel bedrijven die voor verschillende applilcaties en sectoren kunnen worden gebruikt. Of je nu op zoek bent naar een IT-dienstverleners, een constructiebedrijf of softwareontwikkelaar, je kunt deze allen vinden in Genk. Als je meer informatie wil over de bedrijven in Genk kan je de bedrijvengids bezoeken.

.