Tygy fashion
Image default
Shopping / Clothing

Bedrijfskleding gezocht in Ede?

Bent u op zoek naar gepersonaliseerde bedrijfskleding in Ede? Dan zit u bij Complementair Workwear aan het goede adres! Wij verkopen bedrijfskleding voor allerlei verschillende branches, en het kan in meer of mindere mate op maat gemaakt worden! Daarnaast zijn we gespecialiseerd in persoonlijke beschermingsmiddelen. We zijn door onze jarenlange ervaring op de hoogte van alle veiligheidseisen waar bedrijfskleding in verschillende sectoren aan moet voldoen, en passen onze kleding op die eisen aan. Ook wanneer de regels gaan veranderen zijn wij daarvan op de hoogte, en lichten u hierover in wanneer u klant van ons bent, zodat u geen moment labiel bent voor eventuele ongelukken.

Bedrijfskleding van Complementair Workwear in Ede

Bij Complementair Workwear is het dus mogelijk om bedrijfskleding te kopen in Ede. Maar wie zijn we eigenlijk? Complementair Workwear is een nog jong en vooral dynamisch bedrijf die in de sector van bedrijfskleding zit. Iedere dag zetten we ons keer op keer 100% in voor onze klanten om de kleding te vinden die het beste bij ze past. Ons bedrijf is ook maatschappelijk betrokken, we bieden ouderen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek binnen de organisatie zodat ze weer een kans hebben. We houden ons bezig met het milieu door nieuwe bedrijfskleding van ouder materiaal te maken, zodat niets weggegooid wordt wat in principe nog in goede staat is.

Waarom bedrijfskleding?

Waarom kiezen voor bedrijfskleding als organisatie? Ten eerste, het geeft een professionele uitstraling die moeilijk is na te doen met kleding die enkel in kleur enigszins uniform is. Ten tweede, werkkleding moet altijd functioneel zijn in dat het werknemers helpt om beter hun functie uit te voeren. Naast functionaliteit is het uiteraard belangrijk om de kleding comfortabel te maken, duurzaam te laten zijn en een goede uitstraling te laten hebben. Bij ons kan het allemaal op maat gemaakt worden, zodat de kleding die uw medewerkers dragen ook daadwerkelijk uniek is, en alleen bij uw bedrijf gevonden kan worden. Dat geeft meteen een persoonlijke uitstraling die herkenbaar is voor klanten. Doordat we samenwerken met veel verschillende topmerken, zorgen we voor kwaliteit!